Du kan inte fånga Mig och jag kan inte fånga Dig

'
Basker, röda läppar och med en scarf runt halsen har jag gått klädd idag. Fint känns det. Lite franskt se så där.
Min otroliga hosta räddade min dag. Terminens biptest missade jag. För er som inte vet vad det är (det är bara ett fåtal skolor i sverige som har det) så går det helt enkelt ut på att man ska springa till ena änden av gympasalen och när det säger pip så ska man vända och springa till den andra medans en helt apatisk röst räknar, 1,2,3,4... Hemskt är det, ja helt förfärligt. Och om man inte lyckas upp till 45 så blir man inte godkänd.
Och jag vet inte hur många gånger jag pratat med våran gympalärare om detta, och varje gång kommer jag bara högre och högre upp på hatlistan, (faktum är att jag redan står högst upp!).
Jaja, nog om det. Skönt att slippa men hemskt att titta på och se alla blåa i ansiktet och tårar som rinner ned från deras kinder i ren ansträngning och stress.
Men nu ska jag ut ett tag innan dansen. Hösten glittrar och jag älskart!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

åååh så fint :D

2009-10-15 @ 19:31:47
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: Renata Chebel

Hi Hedvig

I found you in Loobook! I'm a brazilian fashion editor and I'd like to know if I could interview you for my style blog! If yes, please, send me a message to chebel@gmail.com

Thank you! Taki!

Renata

Postat av: Felicia

Men det låter ju hemskt. Mycket obehagligt har jag varit med om i min skolgymnastikhistoria, men detta slår nog det mesta. Fin som vanligt var du :)

2009-10-16 @ 18:40:05
URL: http://sagolikasaker.blogg.se/
Postat av: Felicia

Förresten glömmde jag fråga om det går bra att jag har en länk till dig på min blogg? Känns alltid bäst att fråga först..

2009-10-16 @ 18:48:51
URL: http://sagolikasaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0