Svar, del 1


vart hittar du oftast dina kläder?: Oftast secondhand, men en hel del på Monki också.
vilken musik tycker du mest om?: Jag vet inte riktigt om man kallar det så...men Indie tror jag man säger. Sådant som Artic Monkeys, Franz Ferdinand, Wampire weekend o.s.v. Men jag ÄLSKAR också gammal musik så som The rolling stones, Marilyn Monroe, Bob Dylan, Elvis och the Kinks.
rekomenderar du några bloggar?: Den som jag är mest fäst vid är Sandras, men annars är dessa också otroligt söta: Sofias, Agnes, Elins, Emmas, Hannas. Det finns så många mer, det vet jag. Men det är så svårt att komma ihåg alla just nu.
favorit i graderoben?: Jag tror bestämt att det är den här.
hur piggar du upp en dyster, grå höstdag?: med fina vänner, varm choklad, gamla filmer, söta bloggar och med fina låtar. Har du lösögonfransar på bilden?: Nej, faktiskt inte. Men tack!
Favvofilm? Har alltid varit kommer alltid vara The notebook. Världens världens vackraste.
Och vad tycker du om Twilight-serien.Boken/filmen? Jag blev besatt. Nästan grät mig till sömns för att jag vill ha JUST Edwart Cullen. Läste alla böcker. Grät grät och grät. Sen försvann det. Tillsammans med fjärde bokens slut försvann det. Och jag ser fram emot den andra filmen, men är rädd för att fastna igen.
vart & för hur mycket köpte du din fina jacka som du har på dig på bilden i förra inlägget ? Den köpte jag på Zara för 2 år sedan tror jag. Hmm...vad kan det kostat? runt 800 tror jag...
nämn dina tio bästa vänner Jag orkar inte välja...nämn tio snygga killar i skolan. Hmm...nu ska vi se här...nu kommer ganska många av mina kompisar komma med här, men dom får ta det som en komplimang, haha inget mer. Ruben, Elliot, Gustav, Douglas, Anton, Emil, William, Axel...aaa hjälp mig! finns det fler?
nämn tio snygga tjejer i skolan:  Ida, Hanna, Alice, Sara, Becca, Amelia, Emma, Sara, Fanny och Kajsa.
nämn vad du tycker är snyggast med dig: Men herrejösses vad svårt! ehm..tänk nu. Mina ögon, mina läppar, mina kläder, mitt hår, min midja...jag är ledssen, kommer inte på fler.
visst är hanna lilja tuff? Njae...jooooooooo, Hanna är Tuff tuff tuff!!Kommentarer
Postat av: matilda

dina favoritbloggar måste checkas in! har en känsla av att dom är minst lika bra som din :)

2009-10-18 @ 20:39:21
URL: http://fussdoll.blogg.se/
Postat av: Amandaa <3

Din blogg har sjukt fina foton!! Jag har följt den fett länge, men jag har bara en fråga; Vem gör att du får fjärilar i magen när han bara tittar på dig? <3<3

2009-10-19 @ 22:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0