Svaren

Här kommer svaren. Tack alla ni underbaringar!
(och tack! nu vet jag hur semana stavas, haha, kanske inte alls var så imponerande trots allt).

hur ser ditt liv ut om tio år? Då går jag längs Stockholms vackra gator hand i hand med den vackraste pojken i mitt liv. En sådandär med lockar i håret, långa ögonfransar och djupt isblåa ögon. Några år efter det med en förlovningsring runt mitt ringfinger. tror du på ödet? Nja...jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska tror på, slumpen eller ödet. vad gör du en vanlig dag? Det gamla vanliga tyvärr, skolan. Men förutom det så dansar jag oftast. Jag lägger mycket tid på dansen. har du varit riktigt kär någon gång? Sorgligt nog så har jag aldrig varit riktigt riktigt sådär ruskigt kär. Bara kär, liksom. Men någon dag så står han väl bara där. läng? 170 cm (egentligen 169,5 men det säger jag inte till någon...). vikt? 58 kilo.ögonfärg? Blå ålder? Jag är 14 år, född den 14 januari 1995. vad är det bästa du vet? Långa nätter med många många fina människor.
hur många skor har du? Åh, jag måste verkligen köpa mera skor. Men det är något jag får köpa själv och det är ju så attans dyrt. Så jag äger inte så många par faktiskt. Kanske runt  10 par.
tycker du om lakrits? Jag avgudar laktis! äter lakrisfiskar mest hela tiden tillsammans med min kära "lakrisfisk kompis" Hanna. favoritlåt? Världens bästa låt kommer nog ALLTID att vara Sheepdog med Mando Diao. Men Love in vain och Golden touch är ju också allt bra fina. favoritartist? åh, jag lyssnar faktiskt inte på "artister" jag lyssnar mer på grupper. Men mina favorit grupper är Mando Diao, Razorlight, The rolling stones, Franz ferdinand, Artic Monkeys och några fler...
Fast jo! några underbaringar till artister finna det ju:
Håkan Hellström, Lykke Li och Miss Li. De är nästan för fina. favorit klädesplagg? Klänningar och kljolar. Har aldrig byxor, man kan liksom inte röra sig som man vill.
favoritmat? sushi går alltid! favorit snask? Godis!
favorit årstid? Åh det är en av de svåraste frågorna som finns,jag ändrar mig jämt, just nu vill jag inte ha annat än höst, men sen kommer jag inte vilja ha annat en vinter, och sen vår, efter det kommer jag att längta ihjäl mig efter sommaren. Så det beror helt på vad jag vill ha, och vad jag tröttnat på. snyggaste kändiskillen? Då måste jag ändå säga Robert Pattinson, som så många andra tonårstjejer. Hur ser en helg ut för dig? Mina helger är alltid helt smockade med dans att dansa, vänner att träffa och fester att festa och om jag har pengar så går jag hemskt gärna en 2-hand runda också, för det är allt bra fint de. om du bara fick gå in i en enda butik i framtiden, vilken skulle det vara? Beyond Retro är mitt absoluta favoritställe. Jag blir liksom helt salig då jag går in där. Var och hur tillbringar du helst en lördagskväll? Tillsammans med fina vänner och vackra pojkar. Vilka är din 5 favoritbloggar? Niotillfem, Vilsenfjaril (tyvärr tar hon en paus, men finaste Linn kommer alltid att vara en av de finaste bloggerskorna på jorden), Elinkan, Requiempourucon. De är mina favorit bloggar.
jag vet inte om du går i nian eller på gymnasiet, men om du inte gör det: vilken linja ska du välja? Eller om du redan går: vilken linje går du? Jag går i 8:an nu så det är ett tag kvar tills det ska väljas. Men jag siktar redan nu in mig på Victor Rydberg Dans. Vad är dina planer för framtiden? Jag verkligen inga framtidsplaner. Det kanske jag borde skaffa mig men just nu vill jag bara vara 14 år och leva i nuet.
Tror du att gud finns? Nej, det gör jag inte. Men ibland ber jag för säkerhetens skull. Tycker du att kvinnor ska få bidrag för att kunna köpa mensskydd? (Lite lustig fråga, jag vet, men jag tycker det skulle vara intressant att veta :P) Hahaha! aldrig hört talas om! men det är klart. Plus i kassan är ju aldrig fel.
Är du kär eller tilsammans med nånjust nu? Nej jag har ingen pojkvän. Kär blir jag nog snart, ruskigt snart.
Festar du mycket? har du rökt/druckit nån gång? Jag är VÄLDIGT sällskapssjuk, jag älskar att ha folk runt mig. Så fester är bland det finaste som finns tycker jag, så det blir en del sådant.
Det händer att jag dricker och röker. Men inte alls ofta. Är du nöjd med ditt utseende? Ja jag är precis sådär lagom nöjd. Jag är inte perfekt, och det är jag till och med glad över. Det vill man inte vara. Ingen KAN vara perfekt. Har du något komplex? Jag har alltid haft komplex över min näsa (inte så stort komplex dock) men den är så konstig. Lite grisig och går att böja åt precis alla håll hur långt som helst.  Vilka är dina närmaste vänner? Det finns så många som står mig otroligt nära. Som jag älskar. Men nu tänker jag bara nämna en. Ebba och jag har alltid hållt ihop. Hon är världens sötaste flicka, en såndär som alltid kan få en glad. Och vill ni veta något fint?
Mitt första ord kom då jag satte mig upp i barnvagnen och pekade på Ebbas vagn och sa: Ebbie!
Innan mamma och allt. vilken är din favorit klädesbutik? Beyond Retro tycker du att har du många vänner? Jag har så många jag behöver, fast desto fler desto roligare!
har du nånsin förlorat en/flera vän/vänner? Ingen som dött, om det är det du menar. Dock har jag nästan tappat kontakten med en del. Pågrund av mig själv. Och jag hatar mig för det.
jag har en fråga till dig. är du extremt dålig i skolan, eller har du ig i spanska?! för du kan ju inte stava. Men oj, ta det lungt kvinna. Jag stavade fel på ett ord och då MÅSTE jag plötsligt vara helt usel i spanska, NEJ till och med i skolan!
Jag är inget skolljus, men jag är ganska bra. Dock är spanska kanske inte mitt starkaste ämne men jag har absolut INTE ig.
vad är det du dansar, och hur länge har du dansat? Jag har dansat så länge jag kan minnas. När jag var 6år så började jag dansa mer seriöst. Klassisk balett var det som gällde då. Sen började jag också dansa stepp.
När jag var 10år sökte jag in till Elevskolan på Balettakademin och kom in. Då var det bara 3 gånger i veckan balett. Sedan byttes linjen ut till Juniordansarutblidningen, vilket betydde att vi dansade mycket mer och en massa andra danser också, det var underbart kul, där gick jag alla åren tills nu (men hoppade nivå 4a). Sedan las Juniordansarutbildningen ned och jag började dansa med ett så kallat "Dansa hur mycket du vill kort". Och det är helt perfekt. Såhär mycket har jag aldrig dansat.
Hela 12 timmar i veckan gäller det för mig nu för tiden (alltså 4 dagar i veckan).
Mest balett, men också House, Jazz och Femenine Vibe. Jag älskar det. Jag kommer ALDRIG sluta dansa.
Oskuld? ja. vem är den allra finaste killen för tillfället? någon som får dig att pirra lite extra! berätta vad han heter. jag får ofta en bild i huvudet på personen då, snälla svara!!! Åh fina lilla du, den saken vill jag inte skriva så här öppet. Men om du vill så kan jag maila och berätta om honom. Isåfall! skriv din mailadress i en kommenter. Puss på dig. du är alltid så himla fint klädd, var får du din inspiration från? Mycket av min insperation hittar jag på bloggar, som tillexempel Niotillfem och Elinkan. Men jag tar också insperastion från 50 60 tal. För det tycker jag är så väldans fint. är ditt hår så fluffigt naturligt, eller använder du massvis med produkter? och i så fall, vad? Haha det är oftast fusk med mitt fluffiga hår. Men det finns faktiskt dagar då jag vaknar med volym. Men de dagar då jag INTE gör det (vilket är oftast) så använder jag ett så kallat volympulver. Det är helt fantastiskt. Volymen håller hela dagen. Osis+ från Schwartzkopf är det. Lockarna är naturliga. Men vid finare tillfällen gör jag dem lite större med hjälp av lockspray.
vilken är din favoritplats i hela världen? Gamla stan. Jag älskar gamla stan och dit tänker jag flytta då jag blir stor.vad vill du göra efter skolan? Jag är nog den enda 14:åriga flicka i Sverige som verkligen inte har en aning om vad jag vill göra i mitt liv. Kankse borde jag dansa, för det blir jag lycklig av men det känns som om jag vill göra något annat. Men vad?

Ni är för fina. Puss!

Kommentarer
Postat av: sofia

du verkar vara en sån himla fin person, hedvig!

kram <3

2009-09-22 @ 16:48:41
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

woooooooooooooow........

2009-09-22 @ 19:11:01
Postat av: michelle

ja, det skulle vara jätte roligt. vad är din mail i så fall? ville bara tillägga att du är extremt vacker.

2009-09-22 @ 19:32:54
Postat av: hanna

FRÅGESTUND. HÖHÖ, KÄNNER MIG SOM ETT HÄRMO..

2009-09-22 @ 21:01:07
URL: http://hannalilja.se
Postat av: john

VRG är galet nice, om du väljer att söka dit sen!

2009-09-28 @ 13:24:27
URL: http://awaymyghosts.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0