Svaren, del 2

Röker du? Eller dricker? Btw älskar sin blogg: Tack så mycket söta du. Och det har hänt på kalas.
Var hittar du alla fina klänningar och kjolar du alltid har?: De mesta second hand eller på Monki.
är du blyg?: Inte särskilt.vad tycker du om blyga?: Jag tycker det är rätt gulligt ändå. Med tanke på att jag kan babbla oavbrutet i en evighet då det behövs så har jag inga problem med blyga flickor och pojkar. Dessutom så måste man ju bara lära känna dem lite så är de oftast inte så blyga längre ju! hur är din personlighet?: Svår fråga...bestämd är nog det ända jag kan komma på just nu. går det bra i skolan för dig?: Det går väl okej. Skolan ligger verkligen inte i mitt intresse och jag har svårt att fokusera ibland. Jag är mer gjorde för att skriva och de estetiska ämnena, medan sådant som matte och NO inte fungerar alls. Alltså: MVG i bild, Svenska, slöjd och musik. Resten G. Men det ska bli förbättring. vad har du för slags humor?: Typ sådant som i "Grotesco" och "Flight of the conchords". brukar du gråta?: Ofta, väldigt ofta.
brukar du skratta? Ännu mer ofta! nästan helatiden. Förutom då jag gråter, men ibland så gör jag båda på samma gång. vad gillar du för stilar på kläder osv?: 50 och 60-tal. vad gillar du för människor?: Det går inte att svara på. Det är sådan skilland från person till person.
vilka bloggar läser du mest?: Sandras, Sofias, Hannas, Agnes, Elins, Floras, Hannas, Linns, och Emmas. Och massa fler. har jag bara fått för mig det eller gillar du 60-talet mest? isf varför? 50 och 60-tal. För att kläderna var så tjusiga + att musiken var som bäst då! skulle du kunna tänka dig att byta stil? isf till vilken?: Njaa. Jag tror jag passar bäst i den här stilen. Det finns oerhört många tjusiga men jag håller mig nog till den här. vilken människa inspirerar dig mest?: Sandra Beijerhar du någonting som du verkligen älskar att göra men inte brukar berätta?: Gå runt på stan själv, baka, åka långa turer med bil, segla...det finns säkert så jäkla mycket sjuka grejer men allt blir så svårt att komma på när man väl ska svara på den frågan. kan du spela gitarr?: Inte alls. Det är så fruktansvärt klurigt att byta akord tycker jag. Mina fingrar kan liksom inte röra sig så snabbt. Men en låt kan jag faktiskt, "Proud Mary". gillar du att fiska?: Aldrig gjort. Men det ser hemskt ut att fästa masken. Man liksom spetsar den!  brukar du skämmas över någonting?: Nej. Att skämmas är onödigt. är du rädd för vad människor tänker om dig?: Faktiskt inte. Men jag är artig mot alla i allafall för det ska man vara tycker jag. "vad gillar du för stilar på kläder osv?" - förutom din egna stil såklart: Jag är rätt så jättekär i Mangos stil. Och Filippashar du pojkvän? Ja är du oskuld? Nej
vilken är din favoritdag? Skolavslutningen. När ett helt jävla sommarlov väntar en. Frihet. Åh.
vad ska du göra i sommar?: Jag ska konfirmera mig. Det är det enda jag vet hitills. På Vitsgarn seglarläger. Sen tänker jag spendera mycket tid på Gotland för där är det ju hemskt trevligt. Och sen en tid hos pappa också på hans landställe ute på Vindö. Sen kommer det väl dyka upp andra saker under våren. Men fy 1000an vad jag längtar. hur tycker du årets start har varit?: Helt jävla underbar.
vill du ändra på något just nu? Absolut ingenting. Fast min hosta skulle gärna kunna fösvinna snart. Om det gills? har du inåt navel eller utåt?: Haha inåt. vad tänker du på när du hör ordet Musik?: The Rolling Stones. vilket är ditt favorit sällskapsspel?: Jag är inte alls särskligt förtjust i sällskapsspel med Rappakajla är ju faktiskt fasligt kul. Vilket är ditt favorit plagg?: Den här Om du bara fick gå in i en affär i framtiden (ICA och Konsum räknas inte), vilken skulle det vara?: Old Touch eller Beyond Retro tror jag. För jag blir liksom helt salig av att vara där. Vilka är dina favorit bloggar?: Se titigare fråga. Du är visst en av dem.
den bästa kvällen i ditt liv?: Trots att jag inte kunde sova en enda minut den natten eftersom du aldrig slutar röra på dig och erövrar täcket helt för dig själv så var det det underbaraste jag varit med om att ligga och morgonkramas med dig i nästan två timmar. Jag dör. How is living in Sweden?: Wonderful! I love living here. But this winter it´s a little bit too cold.  You know other countries?: Yes? or what do you mean?How long practiced ballet?: Since I was 3. Why not put pictures of ballet?: Well...I don´t know. I don´t have pictures of me dancing ballet. What is the purpose of your blog? To give insperation to others I think. And I love writing! vad är dina body dimensions? byst, midja å stuss, du vet. jag såg dig på stan för ett tag sen btw: Det håller jag inte koll på. Och det tycker jag inte man ska heller. Det låter så fixerat. Men jag har ganska liten byst, smal midja och breda höfter. Mer detaljerat vet jag inte. VAR HAR DU KÖPT DIN KLÄNNIG ? På Monki för ganska länge sedan. när började du klä dig i den stil du har idag? och hur? Jag började med det i slutet av sexan. Jag ville inte klä mig som alla andra längre. Det känndes liksom så tråkigt. Jag ville ha förändring. Dessutom så började jag läsa "Nio till fem" och där fann jag mycket insperation.
vad tycker du om min blogg? Väldigt söt!
you listen to english music,so do you understand english?: Of course I do! In Sweden almost everyone understands english!Kommentarer
Postat av: Elina

Jag ska börja sexan och har bestämt mig för att våga vara mig själv nu när jag börjar i en ny skola. Din blogg inspirerar mig nåt otroligt, bara så du vet!

2010-07-12 @ 20:15:44
URL: http://stilsamt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0