Du brukade undra hur man åsakade mest smärta utan att döda.

Svaret:

Idag kom du mot mig.
- Hedvig!
Jag blundade och inväntade de miljontals knivar som högg mig överallt. Överallt.
När jag öppnade ögonen var du påväg bort igen.
Senare:
- Försökte du prata med mig idag?
- Jag skulle bara fråga om du ville ha tillbaka din bildmapp.
Knivarna kom igen.
Du lämnar mig alltid styckad men aldrig död. Jämt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kvinnor från venus män från mars...du har mycket att lära söta fina flicka! Kram från en halvtant ;)

2010-06-07 @ 16:17:52
Postat av: Anonym

hedvig jag vet att jag aldrig riktigt känt dig, men jag vill ändå att du ska veta att jag önska att jag kunde vara där för dig

men det då skriver är helt fel, du skriver om hur bromma är en kall plats, men är inte du en av dem som kylan beror på?

kan du själv säga att du aldrig varit lika falsk och äcklig som du skriver om andra?

Kan du förklara varför i helvete du skrev ¨alla som är snygga får vara med om detta, och själv skulle jag hellre dö än leva med det ett år till¨

så personer som inte är snygga kan inte uppleva kärlek eller vara omtyckta?

så jävla helvetes omoget av dig!

tänk lite på hur du själv är innan du slänger massa skit över andra, för enligt mig kan du vara världens bästa, men oftast är du den som gör bromma till ett falskt och fixerat ställe

2010-06-07 @ 16:34:42
Postat av: Hedvig

Det är så tråkigt att jag inte vet vem du är.

Jag skulle så hemskt gärna vilja prata med dig om detta. Anledningen att jag tog bort inlägget var för att alla mådde dåligt över det.

De påstod att jag framställde mig själv som en gud, eller i allafall som någon perfekt.

Men det enda jag ville var att skriva en text som träffade folk. Och det gjorde jag verkligen. Den skulle träffa ALLA som bor här. ÄVEN MIG.

Jag passade ju för i helskotta in på många utav punkterna.

Och när jag skrev "är du snygg får du vara med om det här" då var det snarare ett försök att förklara för omvärlden att bromma är en ytlig plats. Så jävla ytlig plats.

Alla kan vara med om kärlek och alla kan få ett brustet hjärta.

2010-06-07 @ 18:41:30
URL: http://almostsevendaysaweek.blogg.se/
Postat av: Evi

Men det var väl väldigt onödigt av den där anonyma personen att skriva så... OM du tycker att bromma är som du skriver (vilket jag kan hålla med dig om) så bör du ju få skriva det. Som du själv säger så är det faktiskt DIN blogg och du får skriva PRECIS vad du vill .

Kram.

2010-06-07 @ 18:57:41
URL: http://robertochrobban.blogg.se/
Postat av: Anonym

men jag trodde du skrivit att du aldrig kännt "fjärilar" med honom... försök tänk på den perfekta killen (så olik leo som möjligt) och tänk dig livet tillsammans med honom. I stället för att gråta över Leo. Ibland är han en jubelidiot. Men försök se allt positivt. Livet blir ärinte lättare än du gör det.

2010-06-07 @ 19:00:59
Postat av: Anonym

för det första trodde jag att allt kändes bättre nu. eller?

och för det andra så kanske inte du har upptäckt än den delen/det folket av bromma som faktiskt inte är falska... men jag vet ju inte vilka du umgås med, men du kanske borde ta dig en tankeställare om vilka som är falská och inte, det är ju sådanna personer man behöver i dessa lägen.

2010-06-07 @ 21:24:56
Postat av: Skön grabb

Haha IRL garv!

2010-06-07 @ 21:46:03
Postat av: Hedvig

Hej hörrni.

Sa jag kanske inte att sorgen var randig? för er som inte fattar vad det betyder så menas det med att det går upp och ned. Det kändes bra igår och jag trodde att det skulle kännas bra att gå till skolan och bara titta på honom. Och då han går där förstår jag att det var en utav mina sämsta idéer någonsin.

Jag ville så gärna komma över honom att jag inbillar mig att allt är bra nu och jag är inte ledssen. Men det är inte sant. Jag kommer ha det jobbigt i några månader till. Det är bara att hålla ut. Men det blir lättare. För nu slipper jag se ALL skit under hala sommaren!

2010-06-07 @ 22:13:17
URL: http://almostsevendaysaweek.blogg.se/
Postat av: annie r

Till den anonyma persom som skrev att Hedvig borde tänka över vilka hon umgås med, jag känner många av de som hon umgås med och även henne själv väl. Jag tror och hoppas verkligen att hon vet att vi alltid stöttar henne. Jag och mååånga andra kände sig träffade av inlägget om bromma och nu är Hedvig sårad och så men ha inte fördommar om att bromma är ytligt och att alla här är falska.

2010-06-07 @ 22:56:10
Postat av: annie r

Till den anonyma persom som skrev att Hedvig borde tänka över vilka hon umgås med, jag känner många av de som hon umgås med och även henne själv väl. Jag tror och hoppas verkligen att hon vet att vi alltid stöttar henne. Jag och mååånga andra kände sig träffade av inlägget om bromma och nu är Hedvig sårad och så men ha inte fördommar om att bromma är ytligt och att alla här är falska.2010-06-07 @ 23:04:26
Postat av: Anonym

Tycker att inlägget om bromma var ganska lågt av dig Hedvig! Det är oss "Bromma bor" du umgås med dag som natt! Det är vi som alltid har stöttat dig och brytt oss om dig och när Leo gör slut kan du faktiskt inte ta ut det på oss och säga att vi bara bryr oss om utseendet! Det gör vi verkligen inte!!!! Tycker faktiskt inte att det är okej att få oss att se ut som idioter för att du är sårad..

Det är kklart vi stöttar dig! Det kommer vi alltid göra, men låt oss göra det då, och visa att du faktiskt är tacksam för att vi gör det

2010-06-07 @ 23:15:24
Postat av: anonym 2

Jag håller med anonym 1 till 100 procent! Det är inte rättvist att du får bromma att framstå som ytligt för att du blev sårad. Alla vill ju stötta dig men du låter oss inte.

2010-06-07 @ 23:23:55
Postat av: Lilli

How are people offended by Something Hedda wrote when she was so upset? It's not talking about the people in her town but about how heartbroken she feels after being left. This has little to do with the people around her. Grief is not mature. It's not logical. It's easy for other people to say 'get over this person', if you've invested a big part of your energy and yourself into them.

It's true that grief fluctuates, one day it gets better, one day it's worse again, full of hope and anger and sadness and confusion. Logic can't cure it. You just have to go through it.

Bromma isn't given a bad name because somebody who lives there is heartbroken. Relax.

2010-06-08 @ 05:55:41
Postat av: Anonym

För övrigt är det ju hennes åsikt om bromma. Och va fan har ni andra med den att gör?

2010-06-08 @ 09:49:45
Postat av: Anonym

Visst det är hennes åsikt men hon snackar ju delvis om sig själv.. och om hon ska skriva "och nu ska jag gå ett år till med dem här jävla bromma borna, hellre dör jag!" så trycker hon ner sina bästa vänner och säger att hon hellre dör än är med oss när hon har haft så jäkla kul tillsammans med oss! Och vi stöttar henne till 100% det gör vi! Men det är faktiskt inte okej att då trycka ner oss på det sättet! och vad vet du som skrev innan? känner du oss "Bromma bor"?

2010-06-08 @ 09:58:35
Postat av: L

Haha, ni anonyma näe juste ni är bara snälla och försående för era närmaste! men reseten av hela jäkla bromma är wannabes och loser i era ögon! Coooolt?

2010-06-08 @ 16:33:40
Postat av: Lilli

dear anonymous

i am sure her best friends understand that she's going through a rough patch and that it's not her opinion of them.

everyone at some points in their lives get sick of everything and everybody and wants to run away.

x

2010-06-08 @ 18:55:45
Postat av: Jenny E

hej finaste

Jag ville bara säga att jag vet vad du menar, att bli/låta sig bli sårad av den man mest tycker om.

Jag gjorde slut med min första (och enda) pojkvän i januari i år, därför att fjärilarna helt enkelt flugit i väg.

Efter en månad var de tillbaka och jag ångrade mig så himla mycket. men jag tillät inte mig själv att gå tillbaka till honom, för jag vet att det finns någon annan - ännu okänd - för mig någonstans att krypa tätt intill.

2010-06-16 @ 14:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0