.Idag rasade muren ännu mer.
- Hur många överlevde?
- En.

Tack Hanna Åberg för att du är den bästa som finns.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vackervackervacker utanpå och inuti !

2010-06-06 @ 16:24:58
Postat av: Anonym

Jag brukade skriva att du skulle kunna matte...jag har ändrat mej...du är en konstnär! Du har dessutom en analytisk förmåga till att se att livet är så mycket mer än att spela med i ett spel! Du är ung men kommer att bli något stort! Lycka till!!! Gråt o skrik och gör vad du vill med din hjärtesorg!

2010-06-06 @ 16:37:58
Postat av: Anonym

you are so beautiful and sweet, there are so many uglier or worse people than you. but understand that you're sad, everything will get better and now you have your friends (:

2010-06-06 @ 17:54:06
Postat av: Från någon du inte känner till.

Vet du?

Vet du att - att allt ordnar sig? Jag lovar, fastän du just nu knappt orkar stå upp.

Vet du att - att en dag kommer orka gå vidare, lämna honom bakom dig? Jag lovar, fastän det enda du just nu tänker på är honom. Honom, honom, honom. Och allt som är hans.

Vet du att, att imorgon kommer du innerst inne må en tiomiljonertiotusendels bättre? Jag lovar, fastän du inte kommer känna någon skillnad, bara samma brustna hjärta och samma tårar.

Vet du att, att det finns så många som bryr sig om dig? Och tillsammans kommer ni ta er igenom allt som är svårt, för kom ihåg att du är inte ensam.

Hans lukt, hans leende och hans händer finns fortfarande kvar i dina tankar. Och man får sakna, man får det. Och du får hata. Hata dig själv och hata honom. Älska. Slå på allt du vill, allt som bara är i din väg. Skrik på dem som du inte orkar med. Riv och slit, kasta och bråka. Gråt så mycket du bara orkar. För allt ska ut.

PUSS PÅ DIG BÄSTA HEDVIG.

2010-06-06 @ 17:57:46
Postat av: Gry Sol

Bilden är för det första vacker!

det känns märkligt men jag står inte ut med att veta att du är ledsen!! (trotts att jag inte känner dig) jag kollar din blogg en triljon gånger per dag för att se hur du mår,

Jag vill hemskt gärna veta allt som hänt , men det kan ofta vara för jobbigt att förklara!

Men du är inte ensam , både folk i din närhet och folk du inte känner bryr sig om där och finns om du skulle vilja något! till och med jag finns om du av någon tokig andledning skulle vilja prata med en främling.

vill du veta en hemsk sak,

det som för ett år sedan var den VÄRSTA dagen i mitt liv är nu ett lyckligt minne och dom dagar jag kunde dö av lycka får mig att gråta.

det skrämmer mig lite, men jag vet att man kommer över det, någorlunda bra och det tar tid ibland! och jag vet att du måste släppa ut det och vara ledsen så länge du behöver, stäng inte inne kännslorna..då blir allt fel!Kram och Kram!

<3

2010-06-06 @ 19:11:51
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: hanna

du är bäst i hela världen hedvig<3

2010-06-06 @ 23:08:30
Postat av: Blomflicka

jo, du hedvig,

nu kommer jag skriva en smilis som kommer definera precis det jag känner när jag ser dig så ledsen;:´{bara så att du vet det.

2010-06-07 @ 08:25:44
URL: http://blomflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0