Kärleken tar slut från kyss till kyss

Kysste du mig mer än vad jag kysste dig?
Nej.
"Om vi fortsätter vara vänner...kommer vi fortsätta hångla då?"
" Nej det kommer vi inte, Hedvig."
" Kommer du hålla armen om mig?"
" Om du vill det".

Jag kommer aldrig klara det här.

Kommentarer
Postat av: caroline

stackars sate

2010-06-04 @ 23:03:24
Postat av: Julia

Det är inte lätt. Livet är inte lätt. Särskilt inte när någon sviker, väljer att gå eller säga stopp. Då kan allt rasa, på mindre än en tusendels sekunmd. Jag vet för det har hänt mig med. Och dig, och många många andra. När det hemska hade hänt kunde jag inte göra något annat än att gråta, och äta. Ville inte hitta på saker, inte ens det jag i vanliga fall älskar att göra. Det enda jag ville var ju att få honom tillbaka.

Nu vill jag att du ska lyssna på mig. I just denna stund känns det förjävligt för dig. Ditt liv är förstört och du kommer aldrig bli lycklig. Iallafall känns det så. Så kändes det för mig. Men det blir bra. Du klarar det, på ett eller annat sätt. Det kan ta tid, men låt det göra det. Det är okej att gråta, det är okej att vara arg och bara vilja dö. Men kom ihåg att allt löser sig. Kämpa på Hedvig!

2010-06-04 @ 23:31:09
Postat av: Ina

Du kommer klara dig! Jag lovar!

Och jag håller med alla andra som

har skrivit det här: alla sår läker med tiden.

Och Jag vet att det här kanske är meningslösa ord

för dig och att du du inte ens känner mig,

men kolla alltid framåt! <3

2010-06-04 @ 23:31:36
Postat av: Madeleine

Jag har suttit ett tag och börjat skriva några rader men sen ångrat mig och tagit bort. Skrivit och tagit bort. Skrivit igen och raderat. Jag vill så gärna skriva något vettigt men det känns bara som det blir fel.Jag har inte upplevt det du känner nu. jag vill skriva att jag har varit i din situation och ett bevis på att livet blir bättre framöver. Men det kan jag inte utan att ljuga, för att jag då inte har varit i din situation. Men även jag har fått jagvillaldrigmerlevautandig känslan och jag kan säga dig att för att det ska kännas bättre så måste man må skit och låta känslorna få komma och gå. Du är värd så mycket fina Hedvig. Jag känner inte dig och inte du mig men jag har följt din blogg någon månad nu utan att ha lämnat ett spår efter mig så nu gör jag det.

2010-06-05 @ 00:08:07
URL: http://maaddish.blogg.se/
Postat av: hanna

du är galet stark hedvig, jag beundrar dig enormt just nu. jag ger dig all lycka och hopp <3

2010-06-05 @ 00:54:31
URL: http://fnitterflickan.blogg.se/
Postat av: Laia N

I haven't been able to resist but I have read your comment in Sandra's blog, I am one of the girls that has sent her the package and I was curious to see what people said about it and when I've come here I've seen that you're that cute girl I've seen on Lookbook a thousand times!I don't really know why you have broken up but I hope that you can solve it! Or that you can get over it. My bf broke up with me a year ago, and I had got over it but a couple of days ago he sent me an e-mail and I am broken since then. If you need somebody to talk I'd be glad to help you, really, I know what it is to have nobody to talk with...

2010-06-05 @ 02:10:06
URL: http://letmefeelikeadoll.blogspot.com/
Postat av: Julia

De tre senaste inläggen var de vackraste och mest berörande jag läst. Likt sånt som står i böcker, sånt där som inte ska hända men händer ändå. Livet, det är livet händer. Livet är urkasst, men det är rätt fint ändå.

Jag önskar dig all lycka i världen, du ack så fagra tös. Jag, en främling sänder dig, en annan främling, en tanke såhär på den sömnlösa lördags morgonen.

2010-06-05 @ 04:17:49
URL: http://dearjuliet.blogg.se/
Postat av: Blomflicka

ååh, hedvig. jag är så ledsen för din skull. för att ordet ´vi´ gick sönder så snabbt. jag är ledsen för eran skull.

dummadummadumma pojke, som gör så

2010-06-05 @ 07:26:19
URL: http://blomflicka.blogg.se/
Postat av: Frida

http://audreyhepburncomplex.tumblr.com/page/6

om du bläddrar ner lite, hittar du dig själv.

en fin blogg för en fin flicka.

2010-06-05 @ 08:06:05
Postat av: Hedwig

det är fina ord du skriver, men hjärtkrossande. jag tycker om en kille något så in i norden och mår ständigt dåligt. jag känner på något vis igen mig, men jag har aldrig upplevt känslan av att det tar slut. Bara att det inte vill börja och ta vid.

2010-06-05 @ 22:21:00
Postat av: H

åh finaste. du överlever, det är människans instinkt. (även fast jag inte vet något om kärlek alls så måste det vara så, måste) och dom senaste inläggen har varit så fina och berört mig. du verkar stark, du klarar det här.

2010-06-06 @ 17:20:53
URL: http://kanskeallt.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag känner dig inte men du verkar som en stark person, du kommer klara dig igenom detta även om det är svårt ! livet är inte alltid särskilt lätt.

2010-06-06 @ 17:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0