Knas gånger kalas

KAN NI SLUTA VARA SÅ JÄVLA BEROENDE UTAV DET RADERADE INLÄGGET OM BROMMA!?
Snälla ni. Så jädrans farligt var det inte! dessutom tog jag ju bort det!
Många utav er tror att jag försökte framhäva mig själv som en underbar och riktig person, mer herre!
Inlägget var till för att träffa folk, och det gjorde det verkligen, mitt i prick, HA. Men inlägget träffade ju inte bara er, det träffade ju mig också. Jag passade precis lika mycket in på punkterna som ni. Jag bor också här, jag är också en del utav Bromma.
Och hörrni. Jag tror att många utav er har ganska taskig erfarenhet om vad jag just varit med om. Några av er har säkert blivit hjärtekrossade och vet precis hur jag känner. Men många utav er har ingen aning om hur det känns och tänker:
- Vadå, så farligt kan det inta vara. Och hon kan ju inte vara otrevlig mot andra bara för att hennes pojkvän gjort slut?
Och nej! det kan jag verkligen inte vara. Jag får inte vara otrevlig mot er. Jag vet själv när jag gör fel. Men jag är sjuk. Det måste ni verkligen förstå. Och då man är sjuk agerar man inte som man borde göra.
Man borde älska men man hatar istället.
Så fungerar det men snart blir allt bättre. Tro mig.
Förlåt alla er som blev ledsna över det inlägget. Nu hoppas jag att ni som skriver kommentarer om Bromma inlägget kan sluta med det.
Det skulle göra allt så underbart trevligt.
Puss och hej på er.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Oh, please, please, please, write in English. Google's tranlations suck so badly and I know you're an awesome English writer, I've seen it. Think about it. I'm not an english native speaker (I'm actually portuguese..) so it would just be wonderful if you could write in english. You're so beautiful. I have a secret: I had long long hair and then I decided to cut mine like yours. Well, I don't regret it :)

2010-06-08 @ 12:56:55
Postat av: Anonym

När du är ledsen och arg skriver du bäst...sanningar träffar alltid mitt i prick mest hos de som inte vill höra dem. Nu skiter alla i Brommainlägget.

2010-06-08 @ 15:13:06
Postat av: Anonym

bra skrivet, nu kan alla bara dra ett sträck över det...

2010-06-08 @ 16:15:17
Postat av: zusanna

men uh. jag vill läsa bromma-inlägget, hann ej! :(

2010-06-08 @ 19:13:26
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

tycker att det är konstigt att du säger att du inte har några fjärilar i magen men ändå tog du det så hårt att du skriver allt det här och hatar leo. det går inte riktigt ihop.. och tro mig, jag vet precis hur det känns. bara det att när det tog slut så tog jag det hårt för att jag verkligen var kär i min kille och fjärilarna flög hej villt inne i magen. därför gjorde det ont. om du inte kände "pirret" varför blir du då så arg och låter det gå ut över andra när han gjorde slut?

2010-06-08 @ 20:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0