Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze


Jag har verkligen ingenting att säga. Det är kallt ute, det är mörkt, det är grått, det är höst och jag hatar det. Men småsaker piggar upp, imorgon har jag dans och jag är lycklig då jag dansar. Tänka sig.

Lite svar som vanligt:
Gillar du hundar? Har du en favorit ras? Har du nån hund? Hundar är söta men jag kan inga raser...
Jag har precis köpt en stor väska från Ohio vid Hötorget om du vet vad det är. Den ser lite ut som en stor Chanel. Den är vit. Hur skulle du matcha den på bästa sett? En sådan matchar väl till det mesta?
Hur gör du för att visa att du gillar någon? Ler jättemycket, flirtar och tittar honom djupt i ögonen.
var hittar du alla dina fina kläder? Lite här och där. Jag älskar att bara skrota omkring på stan och kolla i butiker. har du några syskon? Peder 23 år och Tobi 20 år. Jag är sladdis!
hur bor du? I en lägenhet på Odenplan med pappa och i en lägenhet i Alléparken med mamma men nu ska vi snart flytta till ett drömboende på Östermalm, jag planerar för fullt hur mitt rum ska se ut. gillar du te? Oh jaa!favorit bok? De tre böckerna om Juha utav Jonas Gardell. drömland att resa till? Jag har faktiskt aldrig varit i U.S.A! Dit åker jag gärna! vad gör du helst en ledig dag?  Är med någon fin vän eller så dansar jag eller så går jag hem och ser på film och gosar med min katt. om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja då? Att kunna spola tillbaka tiden för att göra gjorda saker ogjorda. vilken uppfinning, av alla saker i hela världen, skulle du vilja ha patent på? Fy 1000an vilken klurig fråga! Bil är det enda jag kan komma på för tillfället...då skulle miljön vara toppen mycket bättre och jag skulle kunna glida omkring på gatorna och ragga upp vilken snygging som helst. Alla skulle ju vilja åka bil liksom! om du fick välja en låt som sammanfattar/symboliserar ditt liv, en "themesong", vilken skulle det vara då? För tillfället denna , den sätter ord för alla mina känslor. Annars kan jag inte komma på någon... Favoritmat? Soppa.
Favoritgodis? Punchkottar! eller som Molly och jag kallar dem; prickgodisar. Vad äter du till frukost? Oftas havregrynsgröt, apelsin och te. Då blir magen go och gla! what's the best thing about to live in Stockholm? Stockholm is build at 14 islands conected with bridges, so It´s really beautiful! and there is a lot of nice shopping here too. what do you want for your future? I want to go to a upper secondary school in the south of Sweden, Apelryd. But I don´t know what I want to work with in the future. hur tycker du att din skola är? trivs du? hur är människorna? vilka är skönast? vilka är oskönast? Jag är trött som bara den på Äppelviken. Framförallt för att pojken som krossade mig går i min klass och att det gör ont i hela mig då jag ser honom. Nej jag trivs verkligen inte, jag har aldrig trivts särskillt bra där.
Det finns otroligt mångs sköna männiksor men också otroligt många osköna.Hur går det med kärleken? har du lyckats komma vidare? är det jobbigt när ni träffas? Rätt okänslig fråga må jag säga. Kärleken går inte alls, här finns det ingen jag är intresserad av. Och jag har väl halvt kommit vidare, jag är inte kär i honom men jag är fortfarande hjärtkrossad. Vi går i samma klass och det är förfärligt då vi träffas, jag vill bara dö då jag är i skolan. Hur kan du känna så många fina personer? Som flora tex.? Åh, Flora och jag lärde känna varandra genom Hanna. Hon följde med oss och levde loppan på Gotland i somras, men vi träffades för första gången påväg hem till Hanna. Jag stod och väntade på bussen och så hoppar söta Flora fram och säger " Hej! Hannas Hedvig!" för hon hade tittat på min blogg någongång. Och jag minns att jag tyckte att det var jättesvårt att prata med henne första kvarten eftersom det kändes som om jag känt henne i årtal eftersom jag läst hennes blogg så länge. haha! Hon är så himla mysig hon!

Kommentarer
Postat av: johanna

s- luungt sööte! och tack själv :*

2010-09-14 @ 19:46:04
URL: http://johannafalk.devote.se
Postat av: hanna

SÅ HIMLA SÖT!

tråkigt att se att folk kommenterar så elakt. har de inge bättre för sig? stå på dig! skriv vafan du vill, de e din blogg!

2010-09-14 @ 22:29:16
URL: http://korell.blogg.se/
Postat av: Pauline

tycker verkligen om din blogg. var bara tvungen att skriva det.

2010-09-14 @ 23:13:44
URL: http://rememberpauline.blogg.se/
Postat av: Lisa

du är så himla vacker och har nog en utav världens finaste klädstilarna!trevlig läsning med!

2010-09-15 @ 00:44:01
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: venn

i lovee ur bagg for sure!xoxo

2010-09-15 @ 13:11:41
URL: http://www.venni-ca.blogspot.com
Postat av: alice

jag önskar att du skulle börja tänka på hur bra du och leo hade det under en tid.. du tänker bara på det negativa.

på samma sätt som att man ska komma ihåg en person som den var när den var frisk och mådde bra, inte då man såg den för sista gången när den mådde som sämst. man mår fan inte bra av att gå runt och tänka på allt negativt, känns som att du förtränger det positiva ni hade, för jag var faktiskt med, och jag VET att du mådde bra och trivdes och var lycklig och var kär och allt vad det är du påstår inte vara sant här i bloggen i dag.

jag förstår att du tycker det är svårt att tänka så, men det är ju värt att försöka, och sluta skriva så mycket skit.

förlåt

2010-09-16 @ 17:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0