Ett farväl för en helg och lite svar del 2

Imorgon kalasar jag i Visby istället för i gamla Bromma. Jag är taggad till tusen!
Jag återkommer på måndag. Pussar till er.

Ett plagg du absolut inte kan klara dig utan? Låt mig tänka på den!
Hur ser din dröm pojke ut ? Han skulle älska att gå runt i gamla stickade tröjor och han skulle ha djupa, vackra ögon. Sen skulle han hemskt gärna kunna vara lite äldre än mig, för jag är trött på omogna pojkstackar.
varför har mollina blogg stängt ner? Hon är lite slö hon bara.
hur fick du reda på vem du var? hur lyckades du bli dig själv? Jag vet nog inte riktigt vem jag är. Jag tror aldrig att man aldrig riktigt får reda på det, man ska söka efter sig själv hela livet.
Hur lång är du? 171,5 cm Har du upplevt äkta kärlek? Jag vet inte. Jag tror inte det. Har du något tips för sömnlösa nätter? Drick varm mjölk med honung, då somanr man.  när starta du din stil? I 7:an
vad andvänder du för smink? Conceler, puder, mascara, eyeliner, ibland rouge och ibland målar jag ögonbrynen. kan du tänka dig att gå ut med äldre killar? Självklart! eller det beror väl förstås på hur gamla?
hej!! jag undrar om du har nått bra tips på hur man får bättre självförtroende, för att jag har ganska dåligt självförtroende när det gäller att våga ha på mig kläder som jag tycker om och sånt. Skit i vad alla tycker, är mitt tips. Folk flinar åt min stil i skolan, lyft bara på nosen och tänk på hur extremt värdelösa de är som inte har något bättre för sig än att hacka på någon som inte vill vara som alla andra.
har du pratat med pojken som du var med tillsammans? Sen han gjorde slut? Nej.
Har ni pratat ut, eller undviker du honom? Han undviker mig.
Har du börjat gilla en ny kille? Ny pojkvän? Nej.
Hur lyckades du ta dig upp på fötter igen? Det har jag ju knappt. Psykologhjälp, halva skoldagar och bra vänner kanske? Har du provat knark? Nej.
Jag såg någon bild på dig när du halsade vodka ur en liters flaska, tror det var du i alla fall, min kompis var taggad i det albumet. Var det du? Hahaha! vaaa...? nej!
Vem är din bästa vännpå hela jorden? Har många fina bästisar. Men utan Hanna Åberg skulle jag nog inte leva.
Jag gillar verkligen din kompis Hanna. Synd att du inte lägger upp fler bilder på henne:/. I all fall undrar jag om du kände berätta lite om er och framför allt henne. Jag har för mig att hon hade en blogg. Jag menar hon du är med på somrarna Hanna är ungefär bäst på jorden. Varje söndag så sitter vi i en park och äter brownies, pratar om livet, får skrattkramper i magen och planerar gotlandsbesök. Hon hjälpte mig som 1000an när Leo precis gjort slut och det känns som om den krisen fick oss att komma så himla mycket närmare varandra. Jag kommer aldrig glömma de där två veckorna vi bodde ensamma i somras, efter dem så kände vi varandra utan och innan ännu mer och vi visste precis allt om varandra. Jag är så obeskrivligt glad över att hon finns. Blogg har hon också ja!

Kommentarer
Postat av: molly

nej men nu tror alla att jag är tjock och lat..... jag har faktiskt för mycket att göra för att blogga! och det skulle aaaaaaldrig falla mig in att äta 200 gram choklad! pfff...

2010-09-12 @ 13:11:35
Postat av: Lisa

så trevlig läsning!

2010-09-12 @ 15:29:31
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Molly äter 200g hela dasgarna! så ingen får för sig något annat. Jag tycket att din ascoola kompis JOEL ELINDER inte är med speciellt mycket.

p.s han är f1 cool

2010-09-12 @ 22:03:00
Postat av: johanna

heeeeyheyhey söööto. hittade precis en sida med massa snygga ganska billiga saker. har för mig du bloggade om dom skorna (fast miu miu/äkta för ett tag sen) http://www.chapnlle.com/ där har du liknande. om du bläddrar till sida 4a. bara ett litet tips. :)

2010-09-13 @ 18:02:42
URL: http://johannafalk.devote.se
Postat av: Anonym

JOEL är en mes

2010-09-13 @ 22:30:16
Postat av: cool

jaa, håller med föregående talare!

2010-09-13 @ 22:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0