Lite svar del 1 och lite annat


Hoho. Terminens första danspass är avklarat. 3 timmar och mina ben håller på att ramla av tror jag. Mina muskler måste förmultnat över sommaren!

Lite svar:

vad vill du bli när du blir stor, vad vill du göra med ditt liv? Jag vill gå på Apelrydsgymansiet i Båstad, längre vet jag inte.
om du fick leva om ditt liv, är det något du skulle ändra på? något du ångrar att du gjort? eller något du inte gjort som du ångrar! Jag ångrar för allt i världen att jag blev kär och tillsammans med den där pojken.
vad lyssnar du på för musik? Mycket gamalt, mycket Indie och extremt mycket Håkan.
vad är det godaste du vet? Kronärtskocka med smält smör! Åhåh.vad gillar du att titta på för tvprogram/filmer? Jag gillar gamla, romantiska filmer med vackra pojkar. Sen är jag helt galen i serien Mad Men. är du väldigt pratglad och utåtriktad eller kan du känna dig osäker ibland? Klart att jag känner mig osäker ibland...men jag brukar inte låtssas om det. hur gammal är du? 15 år. vad är din favoritfärg? Blå
din absoluta favoritblogg, eller två? Åh.åh det är så många fina! men här och här har ni två riktigt bedårande. är headern gjord för hand och inskannad? Jag var sjuk en dag och extremt uttråkad. (Ja den är gjord för hand). favoritsecondhand i stockholm? Zak vid Odenplan. Där köper jag nästan alla väskor och skor. Är du en sån med många vänner eller några få nära? Hmm...många vänner tror jag. Men jag har få nära också... Din favoritlåt? Varierar men för tillfället så är det allt med Fleet Foxes.
Favoritfilm? Kommer alltid vara "The Notebook". Vad brukar du och dina vänner göra när ni träffas? Det beror helt på vem jag träffar. Träffar jag Molly så köper vi helt klart en 200 grammare choklad var och slappar framför TV:n, träffar jag Alice och Hanna så ligger vi oftast på Alices rum och känner oss lite som "Mean girls". Och träffar jag Hanna Å så sitter vi oftast på fik eller i någon park i timmar och pratar om livet och gemensamma vänner. Jag älskar allt detta! Finaste färgen på nagelacken? Har alltid tyckt röd men nu går alla runt med en väldigt fin mintgrön färg på fingrarna. Den är tjusig tycker jag. Silver eller guld? Guld. Är du nöjd med din kropp? Jag har komplex, precis som de flesta andra. När fyller du år? 14 januari. Vad heter du i efternamn? Boström tråkigt nog. Vad gör dig lyckligast? Sommarnätter och allt som hör till. Vad står högst upp på önskelistan? Dessa. Vad änvänder du för parfym? Åh det är lite olika. Jag skulle vilja ha en speciell perfym som jag alltid har men jag hittar aldrig någon perfekt. Men jag gillar "Light blue".
Kan inte du visa bilder på ditt rum? Ska bli!

Kommentarer
Postat av: Lara

woohoo!

2010-09-08 @ 21:52:55
Postat av: hanna

lama svar

2010-09-08 @ 22:39:32
URL: http://dancingthroughthedays.webblogg.se/
Postat av: Ina

Typ sötaste outfiten nansin! :)

2010-09-09 @ 16:32:39
Postat av: hanna

finis!

2010-09-09 @ 17:46:47
URL: http://korell.blogg.se/
Postat av: Lisa

jättefin du är!trevlig läsning!

2010-09-11 @ 19:35:14
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: papiljotter

hejsanhoppsan! vad dansar du för någonting? balett?

2010-09-12 @ 13:54:26
URL: http://papiljotter.blogspot.com
Postat av: sara

jag håller med "papiljotter", kan inte du göra ett inlägg om din dans? det vore jätteroligt!

2010-09-13 @ 15:36:45
Postat av: Lotta

åh fin kjol

2010-09-16 @ 22:36:13
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0