Sista delen.

Åt pannkaksfrukost och ska snart ut och driva omkring på stan. Det är det lilla jag har att berätta!
Jag lovar att jag ska kolla upp vad tapeten heter men i vilket fall som helst så kan man beställa den på Alviks Måleri.
Sista delen utav frågestunden.

Har du något motto, isåfall vilket? Nepp.
Favoritfärg? favoritfilm? favoritlåt? favoritserie? Blå, The Notebook (kommer alltid vara), sjukligt svår fråga! men "Blowin in the wind" är ju fin, Mad Men.
Har du någon dålig vana? Jag är rätt slö och gör allt i sista sekund, jag kan lätt bli skeptisk och har stor tendens till att tröttna på precis allting.
Stör du dig på något speciellt? Fjortisar (väsnas på tunnelbanan och blickar en, ush) det är nog det enda jag kan komma på just just nu.
Vad har du på dig när du idrottar i skolan? Mjukisbyxor, sport-bh och t-shirt. Jag önskar att jag kunde se lite mer sportig ut men känner mig helt enkelt extremt obekväm i mjukiskläder när jag är bland folk.
Kan inte du spela in din röst så man för höra hur du låter? Näää...det skulle jag känna mig väldigt obekväm med. Kanske någon gång.
Vad har du för betyg? cirkus 250 poäng.
Favorit ämne i skolan och hatämne? Svenska är favoriten och idrott är hatet.
Vad är det finaste på en pojke? Går inte riktigt att säga, beror helt och hållet på vilken pojke det är...men precis som så många andra flickor så tycker jag att halsgropar och käkben är fina.
Röker du? isåfall hur mycket? Jag röker väldigt sällan, då jag anser att tillfället är tillräckligt festligt.
Hur är det mellan dig och Leo nu? Vi har inte sagt ett ord till varandra på över ett halvår och för att vara ärlig så minns jag honom knappt. 
När brukar du vakna på helger? Mellan 09.00 och 12.00.
Vilken är din favorit app? Jag är totalbesatt utav "Rat on scoter" och "flying cow". Facebook-appen är ju helt klart den mest användbara tillsammans med SL appen. Annars är "Rabble" det värdaste jag varit med om.
Vad gjorde du på Gotland? Jag och min vän Hanna åker dit ganska ofta för att bara vara, gå långa promenader, baka, se på film och träffa en och annan vän.
Hur mycket fixar du ditt hår varje morgon? Inte alls mycket, borstar det och tar i "curlspray" om det behövs.
Väljer du alltid kläderna dagen innan? Är jag pigg och har insperation så gör jag det, den sista tiden har jag bara kastat på mig någonting halvdant och sprungit till skolan med sömn i ögonen.
vad vill du jobba/bli när du blir äldre Ingen aning, framtiden skrämmer mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kom ihåg att en person man älskaDE inte är samma person idag. man kan sakna den, men kanske inte den som han är nu. puss

2011-04-10 @ 12:07:31
Postat av: Carita

åh du är en sån person man så gärna skulle vilja bli kompis med hedvig.

för övrigt är jag också totalbesatt av flying cow men det beror nog mest på att personerna som gjort spelet är mina vänner, haha. puss carita

2011-04-10 @ 15:03:45
URL: http://carita.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns så många fina pojkar i världen! JAG tycker högst personligen att jag hellre vll bli älskad för mina fel och brister, att han liksom gillar det istället för att jag måste vara smal o snygg och passa in...har tänkt mej kärleken så ,,,Maggie

2011-04-10 @ 17:48:25
Postat av: Anonym

you say that you honestly dont think of Leo anymore.. but i learnt in psychology that to get over someone entirely its take twice as long as you know the person.

me and my boy friend no longer talk but i do still think about him every day

2011-04-17 @ 12:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0