Gymnasiefrågan

Snart är det dags för oss små barn, födda 95, att söka in på gymnasium. Såå, min fråga blir idag vilket/vilka gymnasium du ska söka till alternativt går på och varför.
Mina planer kommer någon annan dag i ett eget inlägg.

Hejhejhejhej

Blus (egentligen en klänning men ändå..) mammas gamla, koftan är snodd från Hanna, kjol från American Apparel och docs. Typ.
Jag suger på det där med uppdatering.

%

Jag vet inte vad jag har gjort med min kamera men numera skiftar alla bilder i gult, vilket i och för sig är rätt fint men man undrar ju.

Ellendellen

Idag är det en sådan dag då man vaknar och allting känns så fel, helt utan anledning. Och sminket rinner, bildar ränder över kinderna medan man gör i ordning sin frukost. Herre, jag vet verkligen inte vad det är med mig. Som tur är finns det fina vänner i närheten, och att läsa det här gör hela mitt hjärta varmt.
Grattis min älskade ELLEN-DELLEN som fyller 16 idag.

Tisdag

Dagarna går så äckligt långsamt.

Lite helg

Hos Ellen firade vi hennes snart kommande sextonårsdag, och alla oss som redan fyllt. Fint.
(Ledsen för dålig bildkvalitet, blixt är min hatsak, så länge man inte kan sköta det snyggt såklart, vilket jag inte kan!)

Vad var det som kändes så magiskt?

En kjol som nästan nuddar marken kändes helt plötsligt livsviktigt. Från American Apparel för er som undrar.

Jag vill känna lukten av en regnig sommardag. Ni vet den där lukten efter ett ösregn? jag drömde om det inatt och det sitter som inskuret i min hjärna nu. Bästa lukten enligt mig.
Vilken är eran bästa?

Vi flyger fram som skrot genom rymden

Nu riskerar jag att låta som en livs levande reklampelare men jag är helt enkelt bara tvungen. Många utav er frågar vad jag gör med mitt hår och de här är de två bästa produkterna på hela jorden. Den ena (den vita) är för dagar då jag känner för att ha rakt hår, som idag tillexempel (eller så rakt som möjligt i allafall) och den andra är till för dagar då jag vill ha extrema lockar.
Bästa.

Idag är det min dag


Med iphonen, med Alice

Efter på tok för lite sömn och kanske världens mest lökiga gympalektion så åkte jag och världens absolut bästa Alice Kuk-acka (som hon så vackert kallas) till den bästa glassbaren på jorden bara för att...bara för att det är så gudomligt gott helt enkelt.
Jag tog kaffe/kardemumma och någon vanilj med chockadkrisp i.
Alice är lite mer den där spännande typen som tar lime/mynta och lakrits.
Alice alltså, en som hon borde alla ha som vän bara för att hon är så mysig, go och rolig. Om vi har någon trevlig ung man som läser den här bloggen så kan jag varmt rekommendera henne.
(Förlåt för så sugiga bilder och för att jag är så sugig på att blogga i det stora hela men så är det bara i vissa perioder)
MEN, imorgon är det en sådandär dag då jag går från att vara en ung och dum femtonåring till att bli en liiiite äldre och klokare sextonåring. Är gladgladglad!

Sakna sakna sakna sakna sakna

Jag är så in i helvetes trött på skolan och jag saknar lite sånt här:
Saknar vårat "fullemånefirande".
Jag saknar våran "skåne-och-köpenhamn-över-helgen-med-världens-bästa-skåningar-tripp".
Jag saknar saras tårtkalas. Det var ju så himla mysigt och fint.
Men mest av allt saknar jag nog konfirmationslägret. För det känns som om hela mitt hjärta ska slitas sönder när jag tänker på alla dessa fina människor och hur länge sedan det var jag träffade många utav dem.

!!!

Få ångest utav min sugiga "bloggnärvaro". Snart ska jag bättra mig! snart så.

Frisyr

Jag är rätt glad över att ha hittat min sedan länge försvunna favoritrosett. Igår klippte jag mig föresten också, bara lite grann men just, just nu är det i allafall lite rakare och lite "pageigare".

Två viktiga personer

Molly och Ellen helt enkelt.

supercalifragilisticexpialidocious

Kollar på Mary Poppins. Bästa.

Vila

Hemma från gotland och alla dessa bilder är snodda från Hanna.
Och det här är vad vi ägnat oss åt:
Tagit promenader och åkt mängder med långfärdsskidor.
Åkt "tomtetåg" vilket går ut på att man åker ett gammalt lok på den gamla järnvägen som annars inte används längre. Oerhört fint.
Annars har vi hängt mycket framför tv:n med mängder utav grönt mango-te och chokladtryfflar.

RSS 2.0