Stackars lilla mig

Igår var jag så glad för jag trodde ju att jag var på bättringsvägen men icke!
Inatt vaknade jag upp med någonting som kändes som hundra graders feber och med halsmandlar svullna som äpplen. Japp.
Jag vinner nog i tävlingen om vem som tagit mest penecelin genom åren (Jag vet att det inte är bra, men vad ska man göra då?).
Berätta någonting! Fint, sorgligt - det spelar ingen roll! skriv något litet som jag kan underhålla mig med i min sjuksäng.
Ni är ju så bra på sånt!

I´m really ill and bored, pleace write something nice, sad - whatever you want! I know you´re really good writers.

Kommentarer
Postat av: m.

Jag har cyklat hem vid fyra nätter i rad nu utan att frysa. Efter dans, vin och världens finaste människor.

2011-06-05 @ 18:17:13
URL: http://fingerkansla.blogg.se/
Postat av: A

På tisdag kommer min bästa vän hem efter att ha varit bortrest utomlands ett tag. Han var min enda livlina när han åkte och jag fattatade inte hur jag skulle klara mig, jag höll på att förgås. Men under tiden han nu varit borta har jag samlat ihop mig själv lite, insett att det finns annat som är bra och viktigt, och nu längtar jag mer efter min bästa finaste vän och inte efter någon som är min enda livlina. Och det är så förbannat skönt.

2011-06-05 @ 18:21:01
URL: http://afterglow.blogg.se/
Postat av: josefin mandarin

jag såg håkan hellström igår i gbg. det var nästan 20 000 där. helt sjukt och underbart.

2011-06-05 @ 18:25:48
URL: http://mkeys.blogg.se/
Postat av: o

jag slutar snart nian och jag är nog gladast i världen över det, jag ska börja på världens bästa linje i världens bästa skola. sen så ska jag också se morrissey och ofwgkta, vilket gör mig till världens gladaste ännu mer

2011-06-05 @ 18:29:13
Postat av: Linnea

jag tror jag är kär

2011-06-05 @ 18:30:05
Postat av: hanna

jag sitter här lite halvlullig, klockan är halv sju. jag har varit i humlan och druckit öl med två superbraiga tjejer och spelat kort och strax ska jag gå ner och äta middag med mina föräldrar. det blir kul

kryakrya!

2011-06-05 @ 18:31:42
URL: http://fnitterflickan.blogg.se/
Postat av: Majalisa

Jag är precis hemkommen från en liten konsert. Fallulah spelade för att det är världsmiljödagen. Det var tomt på folk bortsett från några utspridda barnfamiljer i gräset och bara jag som sjöng med i alla låtar. Jag kände mig som världens mest speciella när hon sa: "You knew all the songs!" till mig efteråt när jag gick fram till henne. Hon är ungefär otroligt bäst. Roligt också att jag och min nyfunna vän hade likadana tröjor på oss, vad är chansen liksom? Krya på dina halsmandlar.

2011-06-05 @ 18:42:19
URL: http://majalisa.devote.se
Postat av: Li

Du är sjukt söt och din stil är världens finaste. Älskar din blogg.

2011-06-05 @ 18:44:44
URL: http://vetekli.devote.se
Postat av: Sanna

Fin blogg du har! :'D

2011-06-05 @ 18:54:15
URL: http://sannavarnamnet.blogg.se/
Postat av: Miranda

Jag tycker om din blogg jätte mycket. Den är super fin. Det är så fint och mysigt väder ute nu så man vill bara vara ute och gå promenader. Kram! Nu ska jag ut i det friska.

2011-06-05 @ 19:16:34
URL: http://ovanligflicka.blogg.se/
Postat av: åsa bw

tänkte skriva att du nog får paket imorgon! ... men posten lär ju vara stängt, så tisdag förhoppningsvis!

2011-06-05 @ 19:22:38
URL: http://brutalweapons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill bara säga att din blogg ger mig en sån insperation! Jag går alltid in på den det första jag gör när jag sätter på datan och ibland kan jag till och med kolla igenom gamla inlägg som du har gjort bara för att jag tycker att du, dina bilder och din blogg är så himla härliga! Det är mest tack vare dig jag ser ut som jag gör idag för att jag får så himla mycket insperation. Fortsätt med det du gör för du är så bra! :)

2011-06-05 @ 19:34:11
Postat av: m

igår var jag på fest. och hånglade med en pojke för första gången, eller ja..pojke och pojke han är några år äldre än mig. det var alkohol inblandat. kroppskontakt o mycket tunga. han sa åt mig att inte tänka så mycket, för han vet att jag är lite blyg. det var fint.

2011-06-05 @ 19:36:35
URL: http://flaskpost.devote.se
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/sondag-dagens-blogg.html#comment

2011-06-05 @ 19:45:02
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Merle

I think you are one of the cutest girls I've ever seen. You are one of the reasons why I like Sweden so much! (:

2011-06-05 @ 20:01:42
Postat av: johanna

jag tror att jag är kär för första gången, i en kille här i min lilla hemstad. vi träffades på en fest. han tog min hand, vi rökte cigaretter ihop och hånglade i en sandlåda mest hela tiden.sedan dess har jag varit med om finare händelser än jag någonsin drömt om, för han är som en film, eller bättre, det går nästan inte att tro. han vet så mycket intressant, och snart ska han härifrån. i augusti åker han till usa för att plugga i ett år.gårdagen spenderade jag på en festival i min hemstad, och klockan 22.45 hånglade jag med en en som hette någonting på G och jag kunde bara tänka att det här funkar inte, för det är inte du.när jag gick i sjuan lyssnade jag nästan bara på broder daniel, men det är först nu jag förstår vad ett hollow heart är, och if i could change one thing, i would make time for us.förlåt för en så ledsam historia, nu är det sommar (iallafall här i skåne) och jag hoppas att du kryar på dig hemskt mycket!

2011-06-05 @ 20:16:25
Postat av: Anonym

jag tror jag är kär i felix.

2011-06-05 @ 21:16:27
Postat av: blomflicka

jag var ute efter 19 (utan föräldrar) för första gången i fredags. var på konsert, och gud vad bra det var!

2011-06-05 @ 21:47:39
URL: http://blomflicka.blogg.se/
Postat av: Anna

You are so cute! I wish I had your wardrobe!

I'm loving your new hair style by the way - it suits you so much.

Summer gives me so much inspiration. I started going out for long walks across endless fields only a few weeks ago and already my wardrobe is filling up with short shorts and tiny dresses!

The weather in England has been fine over the last few days and I truly hope it lasts.

Anyway, get well soon Hedvig!

2011-06-05 @ 22:08:03
URL: http://www.buttonsmadeofbrass.blogspot.com
Postat av: lisa

krya krya krya på dig!det finaste just nu är att jag fick mvg i min sista kurs jag pluggade för jag trodde jag inte klarade provet men gjorde jag. nu vill jag bara ha mitt slutbetyg så jag hinner skicka in kompletteringen till universitet och i morgon kväll ska jag se billie the vision and the dancers och de är så bra!

2011-06-05 @ 22:59:38
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi var ute och cyklade idag.

Varje gång han började på en mening så kastade jag mig in i den för att jag var nervös och inte ville att det skulle bli tyst och stelt mellan oss. Han sa att hans gener inte gett honom något bra. Han kunde varken sjunga eller tänka påstod han. Förstod han inte att han var perfekt? Jag som pratat med honom varje kväll i så många månader att jag inte ens minns när det började.

2011-06-05 @ 23:54:46
Postat av: amanda

Min kompis som blev bortrövad av Amerika ett år kommer hem nästa vecka. Äntligen kommer vi att kunna sitta i parken och äta yougurt. Åka buss med guldfisken för att sedan låta den bada i badkaret. Leva, helt enkelt. Äntligen får vi leva tillsammans. Efter 10 månaders väntan kommer hon tillbaka!

2011-06-06 @ 00:06:54
Postat av: matilda

har nått en ganska obehaglig insikt, efter några visdomsord från before sunrise (världens bästa film förövrigt, om du vill underhålla dig med något under pencilinkuren):1. du vet hur mycket man bara tänker och tänker och suktar efter hans hud, så mycket att man övertygas av att han inte kan frångå samma känsla. trots att han inte vill spendera fler nätter med dig.

2. du vet hur, förhållandevis lätt, man ändå glömmer de personer man haft en flyktig relation med, men sedan nekat. du känner inte samma och du vill inte inleda något. och hur lite man faktiskt tänker på dem senare i efterhand.

3. precis så känner också han.

2011-06-06 @ 01:41:15
URL: http://kallhudochspets.blogg.se/
Postat av: hanna

Sv: Ja publiksång är fanemig MAGISKT.Det albumet är nog så mycket håkan det kan bli, är mer inne på de andra för tillfället. Men håller med dig, det är bäst. Du ska ju på tusen festivaler verkar det som, så jag är rätt avis här medHihi ja den var najs, men du måste kryakrya! friskna till utomhus istället. man mår inte bättre av att dö inne i tristess. Seså lova mig att gå ut i solen imorgon!

2011-06-06 @ 02:09:04
URL: http://fnitterflickan.blogg.se/
Postat av: dc

i've had more homework than i can handle over the last few weeks, but i've only got two weeks left of secondary school ever. my boyfriend could not graduate with us because he has depression which makes it difficult for him to go to school every day. but he and i get to go to prom together, and we're both very excited to spend the night with our friends. but we only have the summer together because he has to go back to our school in september and i'm going to university which is two hours outside of the city. i am not excited for all the crying that's going to go on! but essentially i'm excited for the end of the year, but i'm not excited to be done with secondary school. we have a "graduates barbecue" on the last day of classes and i bought a very nice blue dress with white rabbits all over it, and everyone's very excited for it.oooh i'm sorry for all of the talking, it's just a very emotional time for us, especially the girls with boyfriends who are going away next year! i hope your tonsils get better!

2011-06-06 @ 02:23:06
Postat av: elin | flickanirandigpyjamas.blogg.se

De senaste fem dagarna har jag varit uppe till sent på kvällen, långt efter tolv och skulle endå upp innan nio varje gång. och inte har jag varit trött det minsta, eftersom det är så himla fint väder och han får mig att gå upp. idag fyller jag år och vaknade redan klockan sex. har en riktigt lång och fin dag och han är inte här, men det gör inget.. inte det minsta för det finns så många andra fina människor runt omkring mig!

2011-06-06 @ 08:57:20
URL: http://flickanirandigpyjamas.blogg.se/
Postat av: ssss.

Igår kväll/natt satt vi ute ett gäng och drack öl och njöt av att vi är lite extra-länge-lediga. vi slängde in en popcornpåse i grillen/elden och rätt som det var: POFF!POFF!POFF! popcorn som sprutade överallt, alla skrattade och blev så överimponerande att det faktiskt kunde poppa fast hela påsen brann. Popcorn är ju så himla gott.ps. securitas kom lite senare, vi tog våra väskor och sprang/gick i skogen för att de inte skulle hitta oss. kände oss väldigt busiga, de måste fått en fin blick, ölburkar, popcorn och en liten eld. och säkert en massa kvarglömda saker.

2011-06-06 @ 11:51:39
Postat av: deskriptiv

Jag har varit på min första festival som va längre än en dag, och det ägde sönder!

Hoppas du blir frisk snart!

2011-06-06 @ 12:09:43
URL: http://serafisktanglalik.blogspot.com/
Postat av: Gry Sol

Igår kom jag hem från finaste siesta,

där hamnade jag i bästa campet någonsin med bästa folket.

Den finaste pojken med brunt lockigt hår skrev ett brev till mig han skrev att jag var bland dom vackraste han hade träffat och att han hoppades att vi skulle ses igen.

jag dog lite.

krya<3

2011-06-06 @ 15:47:45
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: Anonym

Jag hade chanses att kyssa den vackraste pojken jag vet. Men jag gjorde det inte för att vi är i samma kompisgäng och jag vet att han är kär i nån annan, för han har skrivit det på sin hemliga blogg (som förresten är så fin att jag går i bitar)

2011-06-06 @ 16:54:39
Postat av: Anonym

i fredags sa min kompis i allt fyllerus: jag ska hitta en fin pojke till dig Lovisa. Jag blev så glad, för jag vill verkligen ha en pojke. Sen sa hon att den fina pojken i tvåan skulle passa perfekt till mig. Det gjorde mig så himla jätteglad att jag ville hoppa in i elden samtidigt som jag visste att den pojken kommer aldrig i hela livet bli min. För det första har vi aldrig pratat och för det andra är en klasskompis superkär i honom. Men ändå. Det var fint sagt och han är fin. Och jag vill att hon hittar en pojke till mig, en som är minst lika fin som han i tvåan. Känner att jag ville ha det sagt. Krya på dig fina människa!

2011-06-06 @ 17:22:36
Postat av: Hannah

idag har jag varit tillsammans med min pojke i 16 underbara månader och en dag. hans leende gör så att jag dör lite inombords, så fint är de.

2011-06-06 @ 17:29:00
URL: http://hannahsplace.devote.se
Postat av: Anonym

jag åkte bil i en massa timmar med jorden finaste människor. Jag satt bredvid en pojke med lena, solbrända armar och fina händer. Sent på kvällen när alla andra hade somnat kunde inte vi sova så vi satt och pratade och tittade ut på skogen. Tillslut somnade jag på hans axel.

2011-06-06 @ 18:43:25
Postat av: Alva

jag tror att jag har blivit kär i en, som bor 92 mil ifrån mig.

inte bra....Krya på dig finis!

2011-06-06 @ 19:18:31
URL: http://ialvashuvud.devote.se
Postat av: Anonym

FÖLÅT!!! Jag är Rockerkillen på Nockebybanan som aldrig kommer att komma i närheten av dej!! Jag vill inte dina killar i klassen något ont...bara svartsjuk...kommer inte att förstöra igen...FÖRLÅT!! Hoppas att du ser detta......jag är ledsen...

2011-06-06 @ 20:17:47
Postat av: Cissi

Jag hånglade med världens bästa kille hela natten. Efter sa han att han nog inte klarade av att bara vara vänner. Hjärtat dunkade hur snabbt som helst.Krya krya krya!

2011-06-06 @ 21:17:06
Postat av: Olivia

Han somnade liggandes på min arm i Söndags och innan så la han till världens finaste låt i min favoritspellista på Spotify. Och när jag kom hem då insåg jag att min arm bar hans doft.Och jag är så kär i honom men det kommer jag aldrig erkänna och jag är nöjd så för han är inte min, Han är Hennes och jag skulle aldrig ta något som inte var mitt.

2011-06-06 @ 23:42:23
Postat av: Anonym

har precis lyckat återskapa ett väääääääldigt viktigt dokument. lycka <3

2011-06-07 @ 20:04:09
Postat av: maria

min bästakompis har precis blivit ihop med en kille, hon är överlycklig. Självklart är jag glad för hennes skull men det är bara det att det känns som att hon glömmer bort mig. Jag är inbe längre lika viktigt. Det är roligare att gå på dubbeldejter med klassens populäraste tjej än att umgås med mig.

Kom även på att killar säger ju på skoj "bros before hoes" men det stämmer killarna bryr sig mer om sina kompisar än tjejer gör. Killar och uppmärksamhet går alltid före de gamla kompisarna sorgligt men sant.

2011-06-07 @ 21:39:45
Postat av: Joana.

Hello Hedvig, I hope you're better now.

Could you make a post about your country? Do you like living there? Also, is your country in a difficult economic situation? How hard is it to leave your house and make your life by yourself, studying, working and paying your own residence while graduating? are swedish people nice and hospitable? can some foreign person move to your country and survive speaking only in english?

have a lovely day. :)

2011-06-07 @ 21:49:16
Postat av: Bea

Har cyklat i evigheter på långa landsvägar ikväll iklädd shorts och en stickad tröja och det var sådär precis lagom varmt. Vill ha torsdag för då har jag klarat av första året på gymnasiet och jag har även kommit in på den inriktningen jag valde till tvåan, dvs foto, och det ska bli väldigt roligt. I slutet av sommaren ska jag till London med familjen, sen ska jag köpa ny kamera och åka till emmabodafestivalen. Har bara saker att se fram emot nu och det är väldigt skönt efter en stressig vår. Hoppas du blir frisk snart och får ett fint lov, slår vad om att du förtjänar det! Puss!

2011-06-07 @ 21:51:28
URL: http://tankemaskin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag var jättesur på killen jag älskar och när jag ringde sa han precis de orden jag ville höra och nu är vi hur sams som helst igen

2011-06-07 @ 23:54:29
Postat av: Anonym

jag och någon förbjuden pojke älskar varandra, det är fult men vackert och olagligt men underbart. men jag är så rädd.

2011-06-08 @ 17:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0