Lite svar del 1 och sånt

Idag har jag letat runt i hela staden efter ett par jeansshorts, hur svårt kan det vara att hitta ett par som sitter bra? inga shorts blev det men därimot ett par förtjusande skor som ni får se snart.
Och sedan lite svar då:
Hur kommer man över någon man älskar av hela sitt hjärta? Du ska umgås med folk som inte påminner dig om honom, nytt folk som kanske inte ens har en aning om vem han är. Du ska undvika att träffa honom, ta bort honom som vän från facebook, radera numret, radera gamla foton. Helt enkelt delita honom ur hela jäkla systemet. Sen tar det ändå extremt lång, smärtsam tid innan man glömmer helt.
har du några tvångstankar? vilka? Kanske att jag alltid läser på innehållsförtekningen innan jag äter något.
vilken skola väljer du i höst? Kanske den populäraste frågan...APELRYDSSKOLAN, Etisk modedesign, kändes som det mest självklara på jorden efter min visit där. Dock så har jag velat vänta med att berätta eftersom att det skulle bli största fiaskot om jag inte kom in, men det får jag väl ta om det blir så!
finaste färgen att pryda naglarna med? Mörkblått och rött. Just nu är mina naglar sprakandes silverglittriga och det är så fult att jag vill gråta. Målade på det i en ren atack av rastlöshet och hittar nu inget nagelacksborttagning.
kan du inte berätta vilka bloggar du läser och varför du läser just dom? Först och främst söta-saker för att jag älskar att baka, Underbara Clara för att den är så fasligt mysig, Elins för att hon har mitt drömliv och går på min (hoppas hoppas hoppas) framtida skola, Floras för att hon är så söt och snäll och bra, Elsas för att hon är så extremt vacker, Sofias för att den är så förtjusande och sist Hanna för att hon är den bästa människan på jorden.

Kommentarer
Postat av: judith

Åh, där gick min syster, fast hon gick musikal. Verkar vara en så mysig skola!

2011-03-29 @ 19:22:59
URL: http://graveyardgirl.spotlife.se/
Postat av: Anonym

Ven skulle gå på Apelrydsskolan om inte DU!!! Lycka till!! bästste!! Lever din mormor och bor i Båstad?

2011-03-29 @ 21:20:43
Postat av: andrea

vill se bilder från gotland!! :D

2011-03-30 @ 16:04:54
Postat av: hanna j

nää, men vilken fin klänning!

vart har du hittat den?

2011-03-30 @ 17:12:49
URL: http://azkaban.blogg.se/
Postat av: Lotta

sött

2011-03-31 @ 00:02:04
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: hanna

fin!

2011-04-02 @ 17:01:50
URL: http://korell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0