Personer

Lite bilder från före själva balen i söndags, vi samlades en skara underbara människor för att invänta de tre limosinerna ( JAJAJA! jag vet hur pinsamt fräsigt det är! men vadå? våran rosa var ju bara för ball)
Hela söndag/måndag dygnet var nog bland de bästa i mitt liv. Traditionen lyder så att man skall vara ute hela natten och sedan avslutas det hela med en frukost på Statoil innan det är dags att kila till skolan, festligt.
( Bilderna är Saras, den förtjusande damen i den andra röda klänningen)

Bal

Idag är dagen som alla i min skola längtat efter i fyra år nu, niornas bal. Jag tror aldrig att jag sminkat mig så länge och inte heller har jag någonsin känt mig så vacker.

Min absoluta dröm

Universums vackraste klänning hänger nu HEMMA HOS MIG och jag kan knappt förstå det själv. Över knäna går den, väger ofantligt och svajar så fint när man går, ryggen är det bästa jag vet.
Ni får se den ordentligt på skolavbslutningsdagen.

Minnesbilder

Här kommer ett mycket udda inlägg för min blogg men jag känner helt enkelt att det är något väl behövligt. Så här har ni bilder som folk har taggat mig i på facebook, inte alla såklart utan bara dom allra mest skeva, och dom som ger mig bäst vibrationer - bäst minnen - får mig att skratta mest.
Jag försöker börja med de älsta minnerna jag letat fram: (Helt oredigerade och osmickrande)
Klassfotot i första eller andra klass. Mig ser ni på översta raden, inte har jag förändrats mycket utseéndemässigt inte. Den här bilden kan jag inte annat än dunderlé åt bara för att vi var så söta.

Hanna, jag och kvällens haff!
(I 8:an höll vi ett disco för 5:e klassare, vi blev poppis) Vi dansade så att svetten bokstavligt talat forsade och Hanna är så söt på den här bilden att jag dör.

I 8:an håller man också i Luciatåget. Lol klockan 06.30 på morgonen.

I somras sov vi på höskullen. Ah så bra!!!

Jag skrattar och gråter på samma gång då jag ser det här. Hade haft tre utav de bästa veckorna i mitt liv på ett konfaläger och grät så mycket att jag tappade andran när det var dags att ta farväl.

En skara fina skolkamrater kurade ned oss sista sommarlovsnatten på saras balkong och berättade vad som hade skett alla denna sommar. Kolla så vi skrattar, jag kommer sakna det här.

När man går i 9:an på Äppelviksskolan i så får man hålla i kiosken (mycket arbete här). Att stå i kiosken är som att ha ett kalas, man väljer musik, äter havrebollar och allt möjligt gott, minglar och anstränger sig med huvudräkningen så fort någon i årskurs sex betalar en havreboll med en tjuga.
(Nu ursäktar vi looken här)

I början av terminen åkte vi på klassresa. Sällan har jag varit så lyckig. Sista dagen var vi så trötta att vi tog upp våra sovsäckar på däck.

Det är alltid lite komplicerat det här med tjejmiddagar som ni kanske förstår. Det finns så många man tycker om och vill bjuda. Här är vi hemma hos alice!

Jag och Hanna var på konstig fest. Behöver jag säga någonting alls? herregud vilken osmickrande LOL-bild.

9:ans teknikprojekt. EN CHOKLADASK som föll sönder överallt då vi visade upp den men endå blev det ett MVG. Vi trodde vi skulle spricka.

HAHAHAHA.

Jag+Anna+Kiosken på Harry Potterdagen.
Idag satt jag för sista gången i mitt liv i kiosken. Det är dunderdeppigt.

Det blev inte så många "dunderlé-bilder" men mer kan jag ta någon annan dag.
Hoppas inte detta skrämmer er allt för mycket. Hejhej!

Finkväll

Ikväll ska jag och flickorna (Hanna L och Alice) gå och se Romeo och Julia på Dramaten och först blir det till en middag på stan. Åh gissa om jag kommer sakna dom två tjejerna!
Jusste ja, svar på en liten kommentar:
"vet dina klasskompisar att du ska flytta till skåne? eller vill du inte att de ska veta?"
Självklart vet de det, varför skulle de inte få veta det för? några kommer sakna mig, vissa bryr sig nog inte och andra tycker att det ska bli latjo att komma ned och hälsa på. Internat liksom, hur spännande låter inte det i en tonårings öron?

16

Avskyvärd bild JAJA!

Nu ska jag lägga mig på en filt i Humlan med Katarina och Molly.

Blind


Igår fyndade jag denna blus på myrorna, annars så bär jag mammas gamla byxor och hatt från Åhlens.

Nu ska jag och min balprins (höhö) ut och kolla på kostym och fluga och grejer, tjoho!

Bedrägeri

Idag skulle jag kunna ha varit tvillingsyster till den här mannen (höhö).

Sidde

Antagligen kommer jag vara inspirationslös i 23 dagar till. Efter det börjar ett helt nytt liv!

Page

En ful mobilbild på min nya frilla. Åhåh, gissa om jag blev nöjd? Synd bara att det är omöjligt att hålla den så rak och prydlig jämt.
Idag har jag dansföreställningar och jag är redan sen till rep! hejdåååå.

PrickKjolen är vitprickig och Hannas. Idag har alla äldre lärare kommenterat min klädsel, då känner man sig gullig, va.
Nu ska jag kila iväg och klippa av jättemycket av mitt hår.

Hattfnatt

Äntligen har jag hittat en hatt som jag inte ser ut som Johan Palm i, YES. (129 kronor från ÅHLENS för er som undrar).
Snart får ni se mitt hår igen, på torsdag klipper jag en ordentlig page så att jag kan rulla upp det såhär och såhär ibland. Som OM jag skulle lyckas med det!!

Trädgårdskalas

Bilder från i lördags då jag och Hanna bakade, rullade ut mattor på tomten och pyntade inför vårat "eftermiddags garden-party". Något satsigare har vi inte gjort och åh så kul det var.
Idag har jag spring i benen utav glädje för hela Liljanskogen doftar starkt utav blommande Hägg och det är bara 21 dåliga dagar kvar.

Du är med sidan tre, fram till 43


""""""""

Förlåt gånger en miljon. Men jag orkar orkar orkar orkar inte! jag har så mycket att göra och jag är så trött att jag inte ens orkar borsta håret på morgonen.
Ser fram emot helgen men just nu är alltså så grått och tråkigt att jag får återkomma.

VAD säger du nu då Gretel? HA!
(Nej men förlåt) Jag förstår verkligen vad du menar men jag hoppas samtidigt att du förstår att alla de "puderrosapuffiga" flickorna som man så ofta stöter på ute på Internet är på låtsas. För självklart finns det ingen som alltid ler och har som en lysande sol över sig medans det regnar över alla andra. Om du skulle följa mig varje dag live så skulle du nog märka att allt inte är så "puderrosapuffigt" jämt. Och jag har haft motgånger i mitt liv må du tro, men det är sådant jag tar med min bästa vän eller med min psykolog inte med min blogg. Jag vill att min blogg ska symbolisera någonting glatt, så här sparar jag fina stunder och minnen. Sånt som kan få mig att le om något år då jag kollar tillbaka i mitt bloggarkiv.

Det var det jag ville säga. Vi får se om jag överlever efter allt detta pluggande.
Hej.

RSS 2.0