""""""""

Förlåt gånger en miljon. Men jag orkar orkar orkar orkar inte! jag har så mycket att göra och jag är så trött att jag inte ens orkar borsta håret på morgonen.
Ser fram emot helgen men just nu är alltså så grått och tråkigt att jag får återkomma.

VAD säger du nu då Gretel? HA!
(Nej men förlåt) Jag förstår verkligen vad du menar men jag hoppas samtidigt att du förstår att alla de "puderrosapuffiga" flickorna som man så ofta stöter på ute på Internet är på låtsas. För självklart finns det ingen som alltid ler och har som en lysande sol över sig medans det regnar över alla andra. Om du skulle följa mig varje dag live så skulle du nog märka att allt inte är så "puderrosapuffigt" jämt. Och jag har haft motgånger i mitt liv må du tro, men det är sådant jag tar med min bästa vän eller med min psykolog inte med min blogg. Jag vill att min blogg ska symbolisera någonting glatt, så här sparar jag fina stunder och minnen. Sånt som kan få mig att le om något år då jag kollar tillbaka i mitt bloggarkiv.

Det var det jag ville säga. Vi får se om jag överlever efter allt detta pluggande.
Hej.

Kommentarer
Postat av: lisa

lycka till :)=

2011-05-03 @ 17:42:25
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Gretel

Jag förstår väl att du är på riktigt.Du är finast av alla men förstår att livet är...Vi som också är på riktigt kan du inte trösta men få att leva litet till i din helt underbara värld...Förlåt! Jag ...vet inte vad..jag ska skriva mer...jag tycker om att du finns...förlåt... igen....fortsätt finnas för oss som är på riktigt....nu blev jag litet lessen på nåt vis Gretlla

2011-05-03 @ 20:36:35
Postat av: K

Har du psykolog? Jag har funderat jättemycket på att gå i terapi, men vet bara inte hur jag skaffar en.... Hur gjorde du? Okej, nu kanske inte du vill dela med dig av det på din blogg men ändå. bara undrar..

2011-05-07 @ 13:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0