Söndags fint


Nej, nu tar jag banne mig och lägger ned det här med NO pluggandet. Jag fattar ändå inte ett skit.
Jag går bestämt och hyr den här filmen istället. För The Notebook är världens underbaraste finaste romantiska sorgligaste vackraste lyckligaste film. Så det så.
Om du inte har sett den så tycker jag att du också borde gå och hyra den genast!
God Kväll

God put a smile upon your face


Första advent. Åh Åh Åh.
Och vad passar då inte bättre än en julmarknad? för sådant är ju så fasligt mysigt.
Vi hörs.

Vem du än är, har du en här


Igår var jag på kalas ute på Lidingö. Det var nämligen så att världens sötaste Hanna fyllde 16 år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Där ute träffade jag minsann mycket trevligt folk. Bland annat gulliga Flora. Det var oerhört trevligt att få träffa den flickan för jag vet inte hur länge jag läst hennes blogg.
Nu har jag och mamma precis bakat klart alla lussebullar. Ja för finns det någon stackare där ute som kanske glömt att det är första advent imorgon? Åh vilket lyckorus.But don’t play with me, because you’re playing with fireIdag tittade solen fram för första gången på...ska vi säga en månad?
Det ska jag säga er var bland det mest uppiggande jag varit med om. Nu väntar jag bara på snön.
För finns det något finare än en solig dag med massa massa snö som ligger och glittrar på marken? och finns det något sorgligare än en julmarknad med regn? och finns det något roligare än de traditionella snöbollskrigen i skolan?
Åh åh åh. Kan regnet bara bytas ut mot snö. NU.

Där går lyckanDet är väldigt bra det här med att titta igenom pappas garderob lite då och då. Man hittar nästan alltid något bra.
Som denna gång hittade jag en sådandär underbar ful fin tröja. Det är någonting med ful fina saker som får en att bli glad. Denna tröja gör mig i allfall glad. Den får mig att tänka på julen. Jag ser mig själv går runt med denna på julmorgonen, ja det ska jag bestämt göra. Åh åh åh.

Look what they´ve to my song


Min lampa är ganska väldigt fin.
Inte mycket till bloggande idag inte. Men jag har ju varit väldigt upptagen med allt dansande i helgen.
Ja herrejössenes, dansföreställningar suger värkligen musten ur en. Nu ska jag sova. Kl 20.31.
Konstigt men skönt.
God natt på er.

Yes, and how many seas must a white dove sail, before she sleeps in the sand?


Nu har vi haft termines första dansföreställnig, attans vad bra vi är.
Nu ska jag göra något kul ska ni veta! nämligen gå på New Moon med världens bästa tjejer. Åh åh åh vad jag är glad. Ska ni kanske också dit? rigoletto halv 7?
Isådana fall ses vi där.
Tjoho!

Translate here!!!

Nej nej

Ta det lugnt. Bloggen ska inte se ut såhär för alltid. Bara ett tag nu. Tills jag listat ut hur man designar sin blogg bättre. För sådant är jag ju så ruskigt dålig på.

Talking about my generetionJag är sjuk. Det är inte älskat. Nej gud nej.
Jag som sett fram emot att dansa idag. Och träffa Cecilia. För vi har inte träffats på tog för länge. Den flickan kom nämligen nyss hem från London. Nu tänker jag kila ned till affären och köpa mig något gott. Det förtjänar man ju när man är sjuk. Och ni ska fortsätta skriva fina små saker till mig. Det har gått och blivit ett beroende, jag vill bara höra mer och mer.
Förresten, Nu är det The Who som gäller för hela slanten.

Om rosetter

Nu har jag tänkt visa er min rosettsamling. Ni ska bara veta hur mycket den betyder för mig.


2 sammets rosetter. Den övre fick jag nyligen av söta Hanna L.

Det rosa rosett-diademet.

De sötaste. De är nämligen inte större än en ringfingernagel.

De röda.


När jag inte har något att göra på syslöjden så syr jag mig alltid ett par extra rosetter.

Den här må ni tro betyder oerhört mycket för mig. Den fick mamma när hon var en liten flicka. Den är stor, stor och tung så det behövs en ordentlig uppsättning för att hålla den uppe. Den ska jag ha på nyår. Den är som en "fina tillfällen rosett".

Sådana här har jag flera 100 av tror jag. För man hittar dem lite överallt hemma hos mig.

En i spets.

Och en vanlig svart.

Here you have my bows.

Water in the sea

Idag är det en sådandär hemsk dag. En sådandär jag då det känns som att jag sovit upp och ned.
För det känns som om magen ligger där hjärtat brukar ligga, och hjärtat ligger vid kräkreflexen. Jag har ont över allt (till och med i fingertppparna) och jag önskar att jag sovit med en kall handduk över ögonon för att ha sluppt svullnaden.
Ja herrejössenes. Bättre blir det inta av att det är mattaprov imorgon. + Att jag är sämst i världen på att blogga. Men det beror ju bara på att det inte går att ladda upp bilder på datorn hos mamma. (Imorgon flyttar jag till Pappa och då blir det minsan skärpning!)
Nu kan bara Feists fina låtar rädda mig.
Och Tack snälla för alla presentationen. Jag tror inte ni anade hur många volter mitt hjärta gjorde av glädje medan jag läste dem.
Men nu, snälla rara. Vill jag att ni skriver något fint. Något som kan få min dag lite lite finare.
Som något fint ni gjort idag eller så. Snälla snälla?
Please. Write something beautiful to me. Maybe something nice you have done today. Or maybe a poem?
Please. That would make my day more beautiful <3
Hugs.

Because I use to love youHär har vi två av jordens snyggaste tjejer. Hanna och Ellen.
Idag är det ett litet speciellt tillfälle ska ni veta, för Ellen är en sådandär flicka som aldrig kan stå still...vilket leder till att det är oerhört sällsynt att fånga en bild på henne. Men idag har jag lyckats!
Ikväll så blir det fint folk för hela slanten! kul kul kul!

Anyone else but youPå senaste tiden har jag börjat fundera över ER. Vilka är ni som läser denna blogg?
Ni får alltid hör om mig, vem jag är, hur jag mår, vad jag tycker är fint, vad jag gör och så vidare. Men nu undrar jag jämt bara vilka NI är. Finns det någon som kanske går i min skola som läser?
Ja allt sånt.
Så snälla snälla snälla! jag ber er, det sulle vara så kul om ni kunder kommentera här nedan och berätta om er själva. Det behöver verkligen inte vara en lång novell! Det kanske till och med räcker med "Hej Jag heter Hedvig, jag har blont kort hår, jag gillar att dansa och jag bor i stockholm".
Vilka ni är? Hur ni ser ut? vad ni gillar att göra? var ni bor och kanske vilken skola ni går i?
Snälla snälla söta.

You always read about me. Who I am, what I like to do and things like that...
Now it´s my turn! Please tell me about yourself! <3
Describe your self. Who are you? what do you like to do? how do you look like? where do you live?
Please, I would be so happy!
Hugs


Du och jag, vi träffades en gång i en dröm


Titta vad sött Alice ritade på min arm idag. Tänk att bara någon sådan här lite krumilur kan göra måndagar lite, lite finare.

Den smakar gott som en lollipop
Bilder från i fredags eftermiddag. Hanna Lilja har världens finaste hus. Hennes mamma är (som hon själv kallar det) ett "fan" av 50 och 60 - talet. Det märks, minnsan! tjusigt som 1000an.
Jag blir fortfarande helt otroligt jättegalen på det här med att det inte går att ladda upp bilder. Jag ska be bror min att ta en titt och se vad som är fel. Men denna gång fixade jag upp bilder genom Leos dator. Och jag vet att storlekarna blev konstiga. Men det kan helt enkelt inte hjälpas. Bättre än inget!
3832910393 pussar och kramar.

Bara den 7 novemberJag hatar elektronik. Jag hatar det. Min dator kan inte ta emot bilderna från min kamera helt plötsligt.
Jag blir galen utav det!
Så nu visar jag istället min önskelista för tillfället, inte så lång ÄN men Åh, jag dör lite grann då jag ser klänningen här ovan med ett öppet hjärta i ryggen. Den är så fin att det inte ens går att andas! (Hur gör man förresten sådanadär kolage? allt blir så utspritt nu...).

Don´t think twice, It´s all right


Ny rosett har jag, den fick jag av världens underbaraste Hanna Lilja. Åh åh åh vad glad jag blev!
Nu ska jag rusa iväg till dansen för jag har ganska jäkligt bråttom.
För överig så är Bob Dylan bäst. Lyssna på honom du som inte redan gör det! han pickar upp detta gråa snö/slask vädret. Blä för snöregn!!

Jag vill bara ha tid

Jag hinner inte, jag hinner VERKLIGEN inte. Ge mig tid och avskaffa läxor, tack!
Ledssen för att det inte blir någon bloggning alls idag. Skyll på min dumma skola.


But my mind holds the keyUnder min vistelse på Gotland så köpte jag bland annat denna underbara rosett, eller hårband är det ju i och för sig. Det får mig att känna mig som en 4:a årig flicka som ska på söndagskalas. Det känns otroligt tjusigt ska jag säga er!
Och den lilla rosa skönheten köpte jag på Kapphals barnavdelning. Bara så ni vet liksom!
Tröjan har jag (tro det eller ej) sytt själv på syslöjden. Och min syslöjdsfröken kommenterar VARJE gång jag har på mig den "Men åh vad fin den är", vilket får mig att känna mig stolt.
Och kjolen är secondhand.
Det var det. Nu ska jag dansa lite till Elvis ett tag med sedan bär det av till sopplagning hemma hos Molly med Johan. Vi ska nämligen få den gossen att gilla soppa, för hur kan man INTE göra det!?

The answer is blowin' in the windBilder från Gotland för några dagar sedan.
Herregud. Jag tror faktiskt att jag aldrig i hela mitt liv varit så här trött. Det är liksom en sådandär jag då det bara inte går att dölja de mörka ringarna under ögonen, då man somnar en stund på spårvagnen och då det inte riktigt går att öppna ögonen helt på grun av allt "sömngrus".
Dessutom så är insperationsnivån mycket låg. Så därför så tog jag bara på mig denna klänning här ovan och kände mig nöjd med det (fast att jag använt den så mycket sista tiden).
Nu ska jag gå och sova (ÄNTLIGEN!!!) och troligtvis, eller förhoppningsvis så kommer insperationen tillbaka till mig när jag sovit ett tag.
Sov sött alla. Vi hörs imorgon.

Translate here!!

RSS 2.0