Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig


Nu skulle det vart kul om jag vetat hur man gjorde ett såndärt snabbt bildspel. Då skulle det sett ut som att jag dansat. Men nu vet jag helt enkelt inte hur man gör. Vet ni hur man gör? isåfall berätta!
Nu sitter jag här och mår allmänt bra, med magen fullproppad av kärleksmumsen som världens sötaste Alice och jag bakade idag + att NO läxan faktiskt verkar börja fastna i mitt huvud.
För alla som undrar så kommer min rubrik från världens finaste låt som Hanna visade mig idag. Kärlekssång men Lasse Lindh är det. Rysningar får man.
Nu ska jag tränga ned lite mat i min mage. Om det ens får plats? dumma mig som åt så mycket kärleksmums.
Men goda var dom, fulla av kärlek.

Translate here!!!

Trocadero och The rolling stones


Låt Trocadero beskriva min dag, söt och god liksom.
Men en lång sovmorgon som fick mig att inte vara sådär otroligt jättetrött, och sen utflykter med sötaste Molly och Ellen tillsammans med en massa Trocadero. (för er som inte vet så är Trocadero världens godaste läskedryck). Proa om ni inte radan gjort det för bövelen!
Nej nu ska jag återgå till mitt Rolling stones lyssnande och till mitt pluggande. Ena trevligt andra trist.
Hur har eran dag varit?
puss.

In a crazy worldIdag var det klass foto. En av årets nervösaste dagar med andra ord. Dock känns det som att det gick ganska så bra faktiskt, för en gångs skull.
Men nu ska jag sätta mig och göra alla mina förbaskade läxor, dom är inte få och små dom, TYVÄRR!
Puss

Hey! Transtlate Here of you can´t understand Swedish.
But remember: Sometimes the translate dosen´t just get right. But I hope you will understand.
If you don´t, ASK ME!
Kisses.

All we want is music


Inte världens finaste bild, jag vet. Men så blir det ibland. Speciellt då man bara sovit ett par ynka timmar.
En underbar dag var det igår. Först tillsammans med en var världens sötaste flickor, hon vid namn Cissi.
Och sen kvällen med några av de människor jag älskar mest.
Men nu blir det en av mina klassiska söndagar: Observatorie Lunden med finaste Hanna nästa.

Jag vet att allt är falskt och bedrägeri


Såhär fint blev mitt rum när jag hängde upp några av mina finaste plagg på väggen. Då kan jag liksom njuta av dem hela tiden. Tjusigt.

You get what you give


Idag var det den värsta dagen i mitt liv. Eller egentligen inte, men ivart fall den värsta gympalektionen i mitt liv. Hittils. Springa flera kilometer i ösregn är ingen hitt. Speciellt inte då vi blir utskällda för våran dåliga tid, och att man redan nu känner hur förkylningen är påväg. Jaja, nu är det i allafall över. Och varmchoklad har aldrig varit godare.
Och för att få alla på bättre humör en grå dag som denna så kan jag påminna er om att det faktiskt är fredag imorgon. Otroligt va?

Living on feelings


Jag kämpar mig igenom varje dag. Dag för dag. Åh helvete jobbigt är det, med bara ett endaste mål. Frihet, helg. Det är det enda jag behöver. Hela tiden, om och om igen.
Jag vill ha långa nätter och korta dagar. Något som helt enkelt inte existerar på en Onsdag.

Didn´t we almost have it all


Bild från i våras.
Det känns som om jag inte gör annat än att plugga. Det känns som om skolan försöker ta över mitt huvud och mina övriga tankar. Men det ska de inte få lyckas med! nej för bövelen!
Mina tankar är mina och dem får ingen ta ifrån mig.
Till Michelle: Maila "Hej" så svarar jag och berättar om honom, hedvig_bostrom@hotmail.com
Puss.

Svaren

Här kommer svaren. Tack alla ni underbaringar!
(och tack! nu vet jag hur semana stavas, haha, kanske inte alls var så imponerande trots allt).

hur ser ditt liv ut om tio år? Då går jag längs Stockholms vackra gator hand i hand med den vackraste pojken i mitt liv. En sådandär med lockar i håret, långa ögonfransar och djupt isblåa ögon. Några år efter det med en förlovningsring runt mitt ringfinger. tror du på ödet? Nja...jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska tror på, slumpen eller ödet. vad gör du en vanlig dag? Det gamla vanliga tyvärr, skolan. Men förutom det så dansar jag oftast. Jag lägger mycket tid på dansen. har du varit riktigt kär någon gång? Sorgligt nog så har jag aldrig varit riktigt riktigt sådär ruskigt kär. Bara kär, liksom. Men någon dag så står han väl bara där. läng? 170 cm (egentligen 169,5 men det säger jag inte till någon...). vikt? 58 kilo.ögonfärg? Blå ålder? Jag är 14 år, född den 14 januari 1995. vad är det bästa du vet? Långa nätter med många många fina människor.
hur många skor har du? Åh, jag måste verkligen köpa mera skor. Men det är något jag får köpa själv och det är ju så attans dyrt. Så jag äger inte så många par faktiskt. Kanske runt  10 par.
tycker du om lakrits? Jag avgudar laktis! äter lakrisfiskar mest hela tiden tillsammans med min kära "lakrisfisk kompis" Hanna. favoritlåt? Världens bästa låt kommer nog ALLTID att vara Sheepdog med Mando Diao. Men Love in vain och Golden touch är ju också allt bra fina. favoritartist? åh, jag lyssnar faktiskt inte på "artister" jag lyssnar mer på grupper. Men mina favorit grupper är Mando Diao, Razorlight, The rolling stones, Franz ferdinand, Artic Monkeys och några fler...
Fast jo! några underbaringar till artister finna det ju:
Håkan Hellström, Lykke Li och Miss Li. De är nästan för fina. favorit klädesplagg? Klänningar och kljolar. Har aldrig byxor, man kan liksom inte röra sig som man vill.
favoritmat? sushi går alltid! favorit snask? Godis!
favorit årstid? Åh det är en av de svåraste frågorna som finns,jag ändrar mig jämt, just nu vill jag inte ha annat än höst, men sen kommer jag inte vilja ha annat en vinter, och sen vår, efter det kommer jag att längta ihjäl mig efter sommaren. Så det beror helt på vad jag vill ha, och vad jag tröttnat på. snyggaste kändiskillen? Då måste jag ändå säga Robert Pattinson, som så många andra tonårstjejer. Hur ser en helg ut för dig? Mina helger är alltid helt smockade med dans att dansa, vänner att träffa och fester att festa och om jag har pengar så går jag hemskt gärna en 2-hand runda också, för det är allt bra fint de. om du bara fick gå in i en enda butik i framtiden, vilken skulle det vara? Beyond Retro är mitt absoluta favoritställe. Jag blir liksom helt salig då jag går in där. Var och hur tillbringar du helst en lördagskväll? Tillsammans med fina vänner och vackra pojkar. Vilka är din 5 favoritbloggar? Niotillfem, Vilsenfjaril (tyvärr tar hon en paus, men finaste Linn kommer alltid att vara en av de finaste bloggerskorna på jorden), Elinkan, Requiempourucon. De är mina favorit bloggar.
jag vet inte om du går i nian eller på gymnasiet, men om du inte gör det: vilken linja ska du välja? Eller om du redan går: vilken linje går du? Jag går i 8:an nu så det är ett tag kvar tills det ska väljas. Men jag siktar redan nu in mig på Victor Rydberg Dans. Vad är dina planer för framtiden? Jag verkligen inga framtidsplaner. Det kanske jag borde skaffa mig men just nu vill jag bara vara 14 år och leva i nuet.
Tror du att gud finns? Nej, det gör jag inte. Men ibland ber jag för säkerhetens skull. Tycker du att kvinnor ska få bidrag för att kunna köpa mensskydd? (Lite lustig fråga, jag vet, men jag tycker det skulle vara intressant att veta :P) Hahaha! aldrig hört talas om! men det är klart. Plus i kassan är ju aldrig fel.
Är du kär eller tilsammans med nånjust nu? Nej jag har ingen pojkvän. Kär blir jag nog snart, ruskigt snart.
Festar du mycket? har du rökt/druckit nån gång? Jag är VÄLDIGT sällskapssjuk, jag älskar att ha folk runt mig. Så fester är bland det finaste som finns tycker jag, så det blir en del sådant.
Det händer att jag dricker och röker. Men inte alls ofta. Är du nöjd med ditt utseende? Ja jag är precis sådär lagom nöjd. Jag är inte perfekt, och det är jag till och med glad över. Det vill man inte vara. Ingen KAN vara perfekt. Har du något komplex? Jag har alltid haft komplex över min näsa (inte så stort komplex dock) men den är så konstig. Lite grisig och går att böja åt precis alla håll hur långt som helst.  Vilka är dina närmaste vänner? Det finns så många som står mig otroligt nära. Som jag älskar. Men nu tänker jag bara nämna en. Ebba och jag har alltid hållt ihop. Hon är världens sötaste flicka, en såndär som alltid kan få en glad. Och vill ni veta något fint?
Mitt första ord kom då jag satte mig upp i barnvagnen och pekade på Ebbas vagn och sa: Ebbie!
Innan mamma och allt. vilken är din favorit klädesbutik? Beyond Retro tycker du att har du många vänner? Jag har så många jag behöver, fast desto fler desto roligare!
har du nånsin förlorat en/flera vän/vänner? Ingen som dött, om det är det du menar. Dock har jag nästan tappat kontakten med en del. Pågrund av mig själv. Och jag hatar mig för det.
jag har en fråga till dig. är du extremt dålig i skolan, eller har du ig i spanska?! för du kan ju inte stava. Men oj, ta det lungt kvinna. Jag stavade fel på ett ord och då MÅSTE jag plötsligt vara helt usel i spanska, NEJ till och med i skolan!
Jag är inget skolljus, men jag är ganska bra. Dock är spanska kanske inte mitt starkaste ämne men jag har absolut INTE ig.
vad är det du dansar, och hur länge har du dansat? Jag har dansat så länge jag kan minnas. När jag var 6år så började jag dansa mer seriöst. Klassisk balett var det som gällde då. Sen började jag också dansa stepp.
När jag var 10år sökte jag in till Elevskolan på Balettakademin och kom in. Då var det bara 3 gånger i veckan balett. Sedan byttes linjen ut till Juniordansarutblidningen, vilket betydde att vi dansade mycket mer och en massa andra danser också, det var underbart kul, där gick jag alla åren tills nu (men hoppade nivå 4a). Sedan las Juniordansarutbildningen ned och jag började dansa med ett så kallat "Dansa hur mycket du vill kort". Och det är helt perfekt. Såhär mycket har jag aldrig dansat.
Hela 12 timmar i veckan gäller det för mig nu för tiden (alltså 4 dagar i veckan).
Mest balett, men också House, Jazz och Femenine Vibe. Jag älskar det. Jag kommer ALDRIG sluta dansa.
Oskuld? ja. vem är den allra finaste killen för tillfället? någon som får dig att pirra lite extra! berätta vad han heter. jag får ofta en bild i huvudet på personen då, snälla svara!!! Åh fina lilla du, den saken vill jag inte skriva så här öppet. Men om du vill så kan jag maila och berätta om honom. Isåfall! skriv din mailadress i en kommenter. Puss på dig. du är alltid så himla fint klädd, var får du din inspiration från? Mycket av min insperation hittar jag på bloggar, som tillexempel Niotillfem och Elinkan. Men jag tar också insperastion från 50 60 tal. För det tycker jag är så väldans fint. är ditt hår så fluffigt naturligt, eller använder du massvis med produkter? och i så fall, vad? Haha det är oftast fusk med mitt fluffiga hår. Men det finns faktiskt dagar då jag vaknar med volym. Men de dagar då jag INTE gör det (vilket är oftast) så använder jag ett så kallat volympulver. Det är helt fantastiskt. Volymen håller hela dagen. Osis+ från Schwartzkopf är det. Lockarna är naturliga. Men vid finare tillfällen gör jag dem lite större med hjälp av lockspray.
vilken är din favoritplats i hela världen? Gamla stan. Jag älskar gamla stan och dit tänker jag flytta då jag blir stor.vad vill du göra efter skolan? Jag är nog den enda 14:åriga flicka i Sverige som verkligen inte har en aning om vad jag vill göra i mitt liv. Kankse borde jag dansa, för det blir jag lycklig av men det känns som om jag vill göra något annat. Men vad?

Ni är för fina. Puss!

Alltingflyterihop


Hanna och jag är BÄST på att få söndagstimmarna att gå. Gå på ett alldeles underbart sätt.
Denna gång i Tengnerlunden tillsammans med en miljard klubbor i alla färger och smaker. Nu har jag sår i gomen, men så värt det var.
Gud så jag tycker om dig Hanna.

Helg, weekend, el fin de cermana


Kanska något tråkig rubrik, jag vet. Men jag ville ju bara visa att jag kan säga helg på 3 (!) olika språk!
Haha, inte så imponerande kanske.
Men nu till det viktiga:
Jag vill så attans gärna också ha en frågestund på min blogg. Men med tanke på att jag har under 100 läsare/dag så kanske det blir lite lite eftersom att det bara är runt 3 stycken av mina läsare som faktiskt kommenterar.
Men snälla! kan inte alla ni som har lust och frågor ställa så många ni kan komma på.
Det skulle vara hur kul som helst. De kan vara hur knasiga som helst! det har ingen betydelse! det är ju bara kul!
Börja fråga NU så svarar jag på dem då de blivit tillräckligt många.
Men nu ska jag rusa till skolan!
ajajaj! bråttom.

Are you gonna leave me now?

Origenteringsdagen är över och det känns SÅHÄR bra!
Nu har jag bara torsdag framför mig och sen smäller det igen. Helg. Åh vad jag alltid längtar.
Nu taggar jag med en av världens bästa "tagglåtar" som Hanna visade mig för ett par dagar sedan. Snälla lyssna!
Man blir så glad. Man vill bara dansa.
(Det bra kommer efter ca en minut i låten).
274993723 pussar och kramar

I fellowed you to the station


Nu är hösten här (nästan i allafall) och jag är lyckligast på jorden. Jag älskar det.
Jag vill bara ut ut ut! läxorna får vänta tills en annan dag för nu ska jag bara njuta. Njuta av hösten. Finaste Katarina och Molly ska jag få fira med idag. Åh. Lycka.
Kappan är från Laredoute
Skorna från topshop
klänningen från Monki
och rosetten är från Beyond Retro

50´s


Idag tog Hanna med mig till Söder. Där visade hon mig den finaste affär jag någonsin sett.
Skor, kläder, fika och hårsalong, ALLT enligt 50-talet.
OM jag var lycklig.
Sivletto.

Get out of my cloud


Bild tagen av sötsöta Hanna
Helgen har varit vacker, som 17on. Med nätter fyllda av fint folk och Rolling stones. Plus ett avslut med Hanna i Tengnerlunden tillsammans med chokladmouse och lakris S.
Kan det bli bättre?

Snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans


Tröttheten får mig att agera zombie, fyfarao för orgentering. Det kan ta sig! något som är mycket roligare är dans, och det ska jag få uppleva idag. 3 timmar nonstop! åhåhåh! kul.
Jag vet att folk inte gillar inlägg som "idag var skolan tråkig, vi fick läxor" men nu måste jag göra något liknande som jag bara måste berätta!
Vi har fått i SO uppgift att varje gång vi tänker en opositiv tanke så ska vi göra ett sträck på den lilla röda lappen vi fick. Nej det kanske inte låter särskilt SOigt men våran skola är inte som andras, gråsuggor och opositiva tankar. Nej, min skola är faktiskt helt normal. Vi håller bara på med Buddhismen, och vi ska lära oss att tänka som en buhdist.
Men gud så jag babblar! såhär blir det alltid om jag skriver långa texter!
I vart fall så är det en väldigt trevlig röd lapp, den får en att upptäcka då man tänker glada tankar. Och det friskar upp otroligt.
Ojojoj.

Soupie


Bild tagen från universums finaste blogg.
En underbar dag rent av, (förutom engelskalektionen, jag tror att den där läraren försöker döda mig).
Middag åt jag med söta Hanna på den nya soppresturangen här ovan. Mysigt!
Prat i parken blev det också en stund innan hemfärd.
Fin dag!

Du sätter höstsolen i eld


På Gotland har jag befunnit mig de senaste dagarna. Det är så underbart där att det nästan inte är sant. Och förlåt nu för ett otroligt tråkigt inlägg men jag måste plugga på om gråsuggor nu, fråga mig inte varför. Skolan har jämt så konstiga planer.
Jag älskar er

Radion spelar vår sång


Första gången på länge som jag verkligen sett fram emot att gå i skolan. Ja gud, 5 dagar utan att ha träffat en enda människa (förutom pappa och bror min) blev tillslut frustrerande.
Efter skolan var jag och Hanna bara tvungna att köpa lite mer lakrisfiskar trots att det bara är Torsdag. Men har man utvecklat ett beroende så har man. Det är vår grej liksom. LAKRISFISKAR. Åh ett så härligt ord!
Snart kommer molly hit för en snabb promenix och sedan bär det av till dansen, åh! Då är söta Fanny där också! OM jag har saknat henne!
Ha det nu alldeles för underbart!

RSS 2.0