Svaren, del 2

Röker du? Eller dricker? Btw älskar sin blogg: Tack så mycket söta du. Och det har hänt på kalas.
Var hittar du alla fina klänningar och kjolar du alltid har?: De mesta second hand eller på Monki.
är du blyg?: Inte särskilt.vad tycker du om blyga?: Jag tycker det är rätt gulligt ändå. Med tanke på att jag kan babbla oavbrutet i en evighet då det behövs så har jag inga problem med blyga flickor och pojkar. Dessutom så måste man ju bara lära känna dem lite så är de oftast inte så blyga längre ju! hur är din personlighet?: Svår fråga...bestämd är nog det ända jag kan komma på just nu. går det bra i skolan för dig?: Det går väl okej. Skolan ligger verkligen inte i mitt intresse och jag har svårt att fokusera ibland. Jag är mer gjorde för att skriva och de estetiska ämnena, medan sådant som matte och NO inte fungerar alls. Alltså: MVG i bild, Svenska, slöjd och musik. Resten G. Men det ska bli förbättring. vad har du för slags humor?: Typ sådant som i "Grotesco" och "Flight of the conchords". brukar du gråta?: Ofta, väldigt ofta.
brukar du skratta? Ännu mer ofta! nästan helatiden. Förutom då jag gråter, men ibland så gör jag båda på samma gång. vad gillar du för stilar på kläder osv?: 50 och 60-tal. vad gillar du för människor?: Det går inte att svara på. Det är sådan skilland från person till person.
vilka bloggar läser du mest?: Sandras, Sofias, Hannas, Agnes, Elins, Floras, Hannas, Linns, och Emmas. Och massa fler. har jag bara fått för mig det eller gillar du 60-talet mest? isf varför? 50 och 60-tal. För att kläderna var så tjusiga + att musiken var som bäst då! skulle du kunna tänka dig att byta stil? isf till vilken?: Njaa. Jag tror jag passar bäst i den här stilen. Det finns oerhört många tjusiga men jag håller mig nog till den här. vilken människa inspirerar dig mest?: Sandra Beijerhar du någonting som du verkligen älskar att göra men inte brukar berätta?: Gå runt på stan själv, baka, åka långa turer med bil, segla...det finns säkert så jäkla mycket sjuka grejer men allt blir så svårt att komma på när man väl ska svara på den frågan. kan du spela gitarr?: Inte alls. Det är så fruktansvärt klurigt att byta akord tycker jag. Mina fingrar kan liksom inte röra sig så snabbt. Men en låt kan jag faktiskt, "Proud Mary". gillar du att fiska?: Aldrig gjort. Men det ser hemskt ut att fästa masken. Man liksom spetsar den!  brukar du skämmas över någonting?: Nej. Att skämmas är onödigt. är du rädd för vad människor tänker om dig?: Faktiskt inte. Men jag är artig mot alla i allafall för det ska man vara tycker jag. "vad gillar du för stilar på kläder osv?" - förutom din egna stil såklart: Jag är rätt så jättekär i Mangos stil. Och Filippashar du pojkvän? Ja är du oskuld? Nej
vilken är din favoritdag? Skolavslutningen. När ett helt jävla sommarlov väntar en. Frihet. Åh.
vad ska du göra i sommar?: Jag ska konfirmera mig. Det är det enda jag vet hitills. På Vitsgarn seglarläger. Sen tänker jag spendera mycket tid på Gotland för där är det ju hemskt trevligt. Och sen en tid hos pappa också på hans landställe ute på Vindö. Sen kommer det väl dyka upp andra saker under våren. Men fy 1000an vad jag längtar. hur tycker du årets start har varit?: Helt jävla underbar.
vill du ändra på något just nu? Absolut ingenting. Fast min hosta skulle gärna kunna fösvinna snart. Om det gills? har du inåt navel eller utåt?: Haha inåt. vad tänker du på när du hör ordet Musik?: The Rolling Stones. vilket är ditt favorit sällskapsspel?: Jag är inte alls särskligt förtjust i sällskapsspel med Rappakajla är ju faktiskt fasligt kul. Vilket är ditt favorit plagg?: Den här Om du bara fick gå in i en affär i framtiden (ICA och Konsum räknas inte), vilken skulle det vara?: Old Touch eller Beyond Retro tror jag. För jag blir liksom helt salig av att vara där. Vilka är dina favorit bloggar?: Se titigare fråga. Du är visst en av dem.
den bästa kvällen i ditt liv?: Trots att jag inte kunde sova en enda minut den natten eftersom du aldrig slutar röra på dig och erövrar täcket helt för dig själv så var det det underbaraste jag varit med om att ligga och morgonkramas med dig i nästan två timmar. Jag dör. How is living in Sweden?: Wonderful! I love living here. But this winter it´s a little bit too cold.  You know other countries?: Yes? or what do you mean?How long practiced ballet?: Since I was 3. Why not put pictures of ballet?: Well...I don´t know. I don´t have pictures of me dancing ballet. What is the purpose of your blog? To give insperation to others I think. And I love writing! vad är dina body dimensions? byst, midja å stuss, du vet. jag såg dig på stan för ett tag sen btw: Det håller jag inte koll på. Och det tycker jag inte man ska heller. Det låter så fixerat. Men jag har ganska liten byst, smal midja och breda höfter. Mer detaljerat vet jag inte. VAR HAR DU KÖPT DIN KLÄNNIG ? På Monki för ganska länge sedan. när började du klä dig i den stil du har idag? och hur? Jag började med det i slutet av sexan. Jag ville inte klä mig som alla andra längre. Det känndes liksom så tråkigt. Jag ville ha förändring. Dessutom så började jag läsa "Nio till fem" och där fann jag mycket insperation.
vad tycker du om min blogg? Väldigt söt!
you listen to english music,so do you understand english?: Of course I do! In Sweden almost everyone understands english!Den här stan är ägnad dig, alla gator hånar migH&M har en förtjusande underklädeskollektion för tillfället. Och ännu en bild på kameran.

Jag är sjuk.
Och jag är faktiskt ganska glad över det just nu. För det betyder att jag slipper skridskodagen. Åh herrejösses vad jag inte tycker om skridskor. Eller i vart fall inte när man ska åka det med skolan.
Det är ju rätt okej när man får åka runt lite som man vill och ha trevligt men inte som våra skridskodagar då man måste åka 5 varv på en gigantisk sjö. Åh. Det är hemskt.

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD.

Svaren, del 1


Titta! pappa rotade fram sin gamla systemkamera och gav den till mig. Fin som 1000an. Åh vad jag älskar den. Nu ska jag bara köpa filmrulle och sen ska jag proa den.
Här har vi början av svaren:

Do you have a boyfriend ?: Yes dricker du alkohol?: På kalas, men bara ibland.
hvorfor skal du alltid minnes 20. februar?: För att då blev jag och Leo ett officiellt par. Ett oerhört viktigt datum för mig alltså. 20 februari 2010. Kan du inte berätta lite om dina fester du är på?: Dom är proppade med personer jag tycker om och med drinkar och cigaretter (alla dricker inte/röker inte). Men ibland så kommer det folk som man inte har någon aning om vilka de är och då slutar det tyvärr oftast med polis och utegångsförbud för pojken eller flickan som ägede kalaset. Sådan är hemskt tråkigt.
Om kompisarna och vad ni gör på festerna? : Mina kompisar är bäst. Jag är glad att jag lärt känna så mycket fina mäniskor, jag blir så lycklig av att vara med dem. Vad vi gör...vi umgås, skrattar, hånglar, dansar och sjunger med i låtarna vi alla kan. How old are you? : I´m 15 years old. Born 14th january 1995.
Do you make your own clothes?: Not really...I have just sewn one dress and one skrit.
Har du någon favoritbok?: Hmm...åh det finns så många bra. Men jag måste ju bara säga att även jag fastnade otroligt mycket för twilight-serien. har du varit kär?: Inte så många gånger. Men det är jag nu. Riktigt riktigt jäkla kär. vilken är din favorit film? "The notebook".
vad drömmer du om att bli?: Jag har inga framtidsdrömmar. Det låter hemskt, jag vet. Men jag får helt enkelt panik av framtiden. Jag vill leva nu. vad gör du med ditt hår så att det håller sig så fint? eller gör du inget??: Jag använder volymspray och lockspray för att få lockarna lite ännu mer lockiga.
vilken är din favorit affär?? Beyond Retro, Sivletto, Zak och Old touch. var hittar du alla dina fina second hand kläder?: Lite här och var. (se föregående fråga). How tall are you? 170 cm vilket gymnasium ska du söka till?: Viktor Rydberg Jarlaplan, danslinjen. vilka är dina favorit band/artister osv?: Mando Diao, Vampire weekend, Franz Ferdinand, Artic Monkeys, Bob Dylan, The rolling stones, The kinks, the who och en massa mer. är du hetero eller bi? Jag håller mig till pojkar. Hetro alltså. vad är det finaste i en människa? Utseende: Ögon och händer. Personligthet: Sympati och känslor. Hur känner du dig för tillfället?: Lyckligare än någonsin! how will you answer these questions? and what shoe size are you?: Answer questions is fun I think! my shoe size is 39. vad slag om kosmetika vill du använda?: Jag använder conciler, mascara och eyeliner. om du fick ändra på en sak i ditt liv, vad skulle du ändra på?: Just nu känns det rätt på perfect. Just nu alltså. När är du som lyckligast, vackra du?: När jag dansar. Och när jag är med fina personer.

Självklart kan ni fortsätta ställa frågor på inlägget här under.


20 februari ska jag alltid minnas


I brist på annat så drar jag igång en frågestund!
ASK ME WHATEVER YOU WANT TO KNOW ABOUT ME!

du brände dig och det blev aska av migFredan imorgon. Fast att det går långsamt så går det ändå snabbt, på något konstigt vänster. Otroligt snabbt och jag är lycklig som tusan över den saken. Nej, jag är lycklig överhuvud taget.
Åh åh.

My Baby Shot Me Down


Såhär var väl planen att se ut idag, men sedan kom jag på att det var en sådan där dag då jag borde gå i röda läppar. Så jag bytte om.
Idag träffade jag sötaste Hanna för första gången sedan min födelsedag. Åh, det är inte okej att träffas så sälllan.

Den här låten är världens vackraste. Och även om videon inte är den riktiga så är den ganska vacker.
Med gamla bilder på ung kärlek. Åh.

Bang bang, he shot me down, bang bang, I hit the ground, bang bangFredag. Tack och lov.

=


Jag är lika trött som jag ser ut på bilden. Jag är alltid trött numera.
Jag fattar inte. Jag går och lägger mig när jag vill sova och känner mig utmattad. Men sen kan jag inte.
Allting virvlar i huvudet och det går nästan två timmar innan jag somnar. Så...säg att jag sover ca 5 timmar per natt nu för tiden.
Detta leder till ett otroligt dåligt humör.
Jag räknar ned varje minut på varje lektion och bara ber för att helgen ska komma snabbare.
Åh. Jag orkar inte.

För du fick mig, tillslut

Det känns som om jag inte räcker till.
Jag kan liksom inte. Jag pressar mig själv, hela tiden. Och jag vet redan att någonting av allt jag håller på med MÅSTE bort ur mitt liv. Ibland önskar jag att dygnen var längre.
Då skulle jag hinna.
Men just nu, den här veckan, så har jag inte riktigt funnits till. Och jag ber så förförligt mycket om ursäkt för det.
Men jag lovar att bättringen är påväg. För jag tror att stressen börjar lämna mig nu.
Och så fort "inte-orkar-molnen" fösvunnit från mitt humör så kommer jag tillbaka hit igen.
DET VILL SÄGA I HELGEN.
(eller kanskekanskekanske imorgon).
(och såhär såg jag ut idag, bilden är gamal)

Our love was lost

Såhär har min dag sett ut.
Slask, Hanna och fika.
Finfint men halsen gör ont.

Om kärlek gick på tid


Idag är det idrottsdag. Dom flesta åker skidor. Men Hanna och jag valde egen aktivitet. Vi ska gymma skrev vi på inlämningslappen.
Åh NEJ. Vi ska göra något betydligt trevligare. Nu ska vi åka och fika på Café String och titta i fina butiker.
Ingen dans blir det heller idag, för min hals håller på att döda mig. Den gör så fruktansvärt ont!
Adjö.

Time will fly, upon my baby's back
Anledningen till den dåliga uppdateringen under vardagarna beror på detta mörker.
Det är mörkt när jag går till skolan och det är mörkt när jag kommer hem. Och jag tål inte blixtar. Det ser bara så oromantiskt ut när jag försöker med dem. Det ser liksom så plastigt ut.
Men fast att det knappt märks så blir det ljusare. Hela tiden.
Idag har jag iallfall sovmorgon till tjugo över tolv.
Det är lycka kan jag säga er. Då kan jag göra sådanadär onödiga saker som att äta frukost i nästan en timme och dricka nästan en liter Lime te, lyssna på Lykke Li, äta choklad, fota och blogga.
Det är inte ofta man hinner allt det på en morgon.
Förresten, jag är lycklig. Jättejättejätte.
Adjö.

RSS 2.0