Svaren, del 3

VAR HAR DU KÖPT DIN KLÄNNIG ? På Monki för ganska länge sedan.när började du klä dig i den stil du har idag? och hur? Jag började med det i början av sjuan. Jag ville inte klä mig som alla andra längre. Det känndes liksom så tråkigt. Jag ville ha förändring. Dessutom så började jag läsa "Nio till fem" och där fann jag mycket insperation. vad tycker du om min blogg? Väldigt söt! you listen to english music, so do you understand english?: Of course I do! In Sweden almost everyone understands english! Kan du visa hur du sminkar dig? älskar din "ögon make-up" haha, eller vad man nu ska kalla det!: Det kanske jag kan göra någon dag. Men annars så är det inte något speciellt. Jag tar först lite conciler under ögonen och sen tar jag eyelinern och gör ganska tjocka sträck över själva ögat och avslutar sträcket med att gå upp lite i slutet av ögat och göra som en "vinge". Svårt i början men övning ger färdighet. Sen drar jag bara på lite mascara. kan du visa lite mer saker också, inredning mm.? Ska bli. Höll du några av dina nyårslöften? : Jag bryter alltid mina nyårslöften så det är lika bra att inte ha några. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? : Åh nej. Mina vänner är alla i 14-18 års åldern.  Dog någon som stod dig nära? Som tur är, nej.Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 20 februari Bästa köpet? : Mina två baskrar. Dom är det bästa som finns. Perfekt då man inte har någon bra hårdag också! Vad spenderade du mest pengar på? Att fika på café 60 med fina människor. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Åh vi har ju inte kommit så långt på året än. Så vi får se. Hur tillbringade du julen? Tillsammans med pappa och hans släkt på vårat landställe. Mys. Blev du kär i år? : Ja. Favoritprogram på TV? Sex and the city. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Min systemkamera. Den bästa nya personen du träffade år 2009?: Annie och Sofie! what is your weight? 58 kghur många besökare har du om dagen? ca 250. Ibland mer, ibland mindre röker du? Nej.  hur länge har du och din pojk varit tillsammans? Det är en ganska svår fråga. Ganska länge egentligen...men vi gjorde det officiellt den 20 februari.tänker du mycket på livet & döden?: Faktiskt inte. Det känns liksom lite för obehagligt. är du rädd för döden?: Ja, det är jag nog.
har du någon gång varit inne i en jättedeppig period som du helst vill glömma? Den tiden mina föräldrar skildes och samtidigt sålde villan jag bott i hela mitt liv. Jag grät mig till sömns i nästan ett halvår. Sen var jag bara tom inuti. har du fuskat på ett prov någon gång?: Tyvärr ganska många gånger. vilket ämne är ditt favoritämne i skolan? Drama och Svenska. och vilket ämne är det jobbigaste? Matte och NO.
är du bra på att sjunga? Abslout inte. Haha!läser din familj/släktningar din blogg? Nej. Det tror jag inte.
har du någon gång blivit igenkänd på stan på grund utav din blogg? Det är ingen som kommit fram och sagt hej. Men flok skriver ibland till mig: "Jag såg dig på stan idag". Men hallå? Vet ni hur glad jag skulle bli om ni kom fram och sa hej eller? Jag är inte ett dugg farlig, det lovar jag. vad gör du när du är som deppigast? (då du absolut inte orkar träffa någon och bara vill vara för dig själv ett tag): Går hem, tittar på film och dricker te. tror du att jorden går under år 2012? Nej det tror jag inte, men jag kommer ändå vara fruktansvärt rädd den 21 december 2012. För tänk om liksom! har du någon gång brytit någonting? Min arm en gång. vem av dina familjemedlemmar står dig närmast? Åh. Omöjlig fråga lilla du. är du nöjd med ditt betyg? Det kunde varit bättre...men ärligt talat så bryr jag mig inte. har du bra självförtroende? Ja, tillräckligt. har du någon fobi? Sprutor. Åh. Det kommer tårar varje gång jag tänker på det. Det krävs tre läkare för att ta EN spruta på mig, en som håller i benen och en som håller stadiga gräpp om mina armar och huvud och så en som tar sprutan. Det har faktiskt hänt att jag fått sådan panik att jag brutit mig loss och sparkat eller slagit läkaren. Men jag tror helt enkelt att man inte kan tänka på andra när man får panik. Terapin hjälpte inte ett dugg. vad är ditt favoritmönster? Prickigt och blommigt. hur många strumpbyxor/leggings har du?: Haha! tjugosju stycken kanske? nej men jag vet inte. Jag har otroligt många svarta för det har jag nästan jämt. Sen har jag ett par marinblå och ett par grå. Måste köpa ett par vita också, det är ju så tjusigt. vilka städer i Sverige har du varit i?: Inte alls många. Stockholm, Göteborg, Båstad, Kiruna, Lund, Uppsala och nu säger pappa att jag varit i Malmö och på en massa andra ställen men då var jag så liten att det inte fastnat i mitt minne. var bor du? Halva min tid i Äppelviken i Bromma. Och andra halvan av mitt liv i Vasastan i Stockholm. din favoritlåt just nu? "Kom änglar" men Lars Winnerbäck. Den har i och för sig alltid varit en favorit...men den kröp fram lite extra nu när all längtan till sommaren kom.
I have one just like that! it's a pentax K1000, right? it's my baby <3 is yours "new"?: No, I don´t use that camera. It´s a very old one. My dad used it when he was young. Now I just use it like a decoration.
do you have a religion? No.

Kommentarer
Postat av: Prao

Hedvig för helvete.. Det är Dec 24, 2012 och inte den 21!

2010-03-17 @ 18:20:29
Postat av: Anonym

you must find a religion, seriously...

just look for something search them all, it is definately necessary.

you need God!

2010-03-18 @ 06:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0