Nostalgi

Jag har bestämt mig för att börja visa lite mer utav mitt liv. Jag menar, det enda ni ser är hur jag är klädd varje dag och min blogg är nog den mest egotrippade på jorden om man kollar på alla bilder.
Sååå...nu ska jag börja släpa med mig kameran lite mer ofta.


Idag i allafall så har jag hängt med Höglandsskolan, det vill säga med min "ex-klass" (Jag slutade där i 6:an).
I Höglandsskolan så har varje klass varje år en liten teaterföreställning som kallas för samling. Det är så skoj att man nästan dör!


Jag åker hem till Molly efter skolan. Hon är redo och skulle spela lågstadiefröken, mer visste jag inte om samlingen.

Katarina kommer till aulan.
(Nu får ni ursäkta, jag har bara lite coola backstadge bilder. Under själva teatern så bråkade kameran).


Här är min "besta ven" Joel. Jag har inte skrivit så mycket om honom men han är finfin. Osmickrande bild på oss båda förresten.

Katarina hade världshistoriens största tuttar dagen till ära.

Det sprang runt lite killar i speedos men det hade inte vi någonting emot.


Samlingen visade sig handla om alla de tio åren i Höglandsskolan. Som en liten nostalgitripp och jag skrattade så mycket att jag grät. Åh vad jag saknar den här klassen. Bäst på jorden ju!

För du är tom och jag är tomJag avskyr onsdagar.
Och jag vet att jag har hål i tårna.

Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig
Såhär var det planerat att jag skulle se ut idag, men när morgonen väl kom så var det en sådandär hemsk dag då man känner sig ful och kall. Så det blev en stor stickad tröja och idag är mina ringar runt ögonen gigantiska. Bara så ni vet liksom.
Annars lyssnar jag på Håkans nya låter hela, hela, hela, hela tiden för jag har nästan som en tvångstanke om att jag måste lära mig dem utantill. Och åh, han fortsätter sätta ord på alla mina känslor.

Vi två är saknade till havs

Tänkte bara skrämma er lite med mitt jätteleénde!
Idag har vi studiedag vilket är underbart, nu ska jag åka och secondhandshoppa lite tänkte jag.

River en vacker dröm


En dålig bild hann jag ta innan kameran laddade ut. Jag har sytt en ny kjol, jag ska visa er bättre bilder senare.

Inatt var en sådandär natt som man aldrig ville skulle ta slut. Med Håkan Hellström, fusk-champagne och fina människor. Åh.
(Hans nya låtar. Jag dör.)

Ser du stjärnan i det grå?
Idag hänger jag med Molly, hon är fin.

lyckotillskott


Allt secondhand.

Jag har levt i extas hela dagen, i en skola där man går barfota, äter veganisk mat, kräks på SD och har kaffekokare i skåpen.
Tänk att det finns en skola som är raka motsatsen till Äppelviksskolan. Gudars skymmning, jag är helt lyrisk!

Till Hanna och Astrid: \,,/ \,,/  lol lol lol!!!!

Något år äldre.

Idag orienterar hela min skola, förutom jag.
För jag följer med Ida och Hanna till globala gymnasiet. Känner mig stor.

I get along with out you very well (except sometimes)


Nu ska jag åka och dansa. Det är bra för då sänder kroppen ut endorfiner och det gör så att man känner sig lycklig. Motionera borde ju vara att missbruka? knäppt.

Fina ting


Idag träffade jag Hanna. Hon var snygg som vanligt.

Vi satte oss i parken-som-jag-aldrig-minns-namnet-på och åt punchrullar, eller dammsugare som dom flesta säger. Det är det bästa som finns tycker vi.

Vi var ju självklart tvungna att modeblogga oss lite och fota med självutlösare. Vi skrattade så vi dog utav våran egna fånighet. Men jag tycker om bilden ändå!

Jag visste att den här dagen skulle bli bra!

I want you to notice when I'm not around


Gammal bild men såhär ser jag ut idag.

Allt är upp och ned och jag är ut och in. Jag känner mig vilsen och mina ögon bränner konstant på grund utav gammla salta tårar.
Men ändå, trots allt det där så känns det som om den här dagen är rätt fin. Kommer bli fin.

Saknad


Varför fotar jag inte mer såhär längre?
Det är en saknad som ska åtgärdas.

Att från samma säng lyssna till samma regn


Idag var en rätt bra dag. Förutom att det regnade så mycket att jag och Ellen blev dränkta katter påvägen hem från gympan. Och förutom att hon gömde sig i en buske och skrämde 7or, det var pinsamt.
Tjohej på er!


Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze


Jag har verkligen ingenting att säga. Det är kallt ute, det är mörkt, det är grått, det är höst och jag hatar det. Men småsaker piggar upp, imorgon har jag dans och jag är lycklig då jag dansar. Tänka sig.

Lite svar som vanligt:
Gillar du hundar? Har du en favorit ras? Har du nån hund? Hundar är söta men jag kan inga raser...
Jag har precis köpt en stor väska från Ohio vid Hötorget om du vet vad det är. Den ser lite ut som en stor Chanel. Den är vit. Hur skulle du matcha den på bästa sett? En sådan matchar väl till det mesta?
Hur gör du för att visa att du gillar någon? Ler jättemycket, flirtar och tittar honom djupt i ögonen.
var hittar du alla dina fina kläder? Lite här och där. Jag älskar att bara skrota omkring på stan och kolla i butiker. har du några syskon? Peder 23 år och Tobi 20 år. Jag är sladdis!
hur bor du? I en lägenhet på Odenplan med pappa och i en lägenhet i Alléparken med mamma men nu ska vi snart flytta till ett drömboende på Östermalm, jag planerar för fullt hur mitt rum ska se ut. gillar du te? Oh jaa!favorit bok? De tre böckerna om Juha utav Jonas Gardell. drömland att resa till? Jag har faktiskt aldrig varit i U.S.A! Dit åker jag gärna! vad gör du helst en ledig dag?  Är med någon fin vän eller så dansar jag eller så går jag hem och ser på film och gosar med min katt. om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja då? Att kunna spola tillbaka tiden för att göra gjorda saker ogjorda. vilken uppfinning, av alla saker i hela världen, skulle du vilja ha patent på? Fy 1000an vilken klurig fråga! Bil är det enda jag kan komma på för tillfället...då skulle miljön vara toppen mycket bättre och jag skulle kunna glida omkring på gatorna och ragga upp vilken snygging som helst. Alla skulle ju vilja åka bil liksom! om du fick välja en låt som sammanfattar/symboliserar ditt liv, en "themesong", vilken skulle det vara då? För tillfället denna , den sätter ord för alla mina känslor. Annars kan jag inte komma på någon... Favoritmat? Soppa.
Favoritgodis? Punchkottar! eller som Molly och jag kallar dem; prickgodisar. Vad äter du till frukost? Oftas havregrynsgröt, apelsin och te. Då blir magen go och gla! what's the best thing about to live in Stockholm? Stockholm is build at 14 islands conected with bridges, so It´s really beautiful! and there is a lot of nice shopping here too. what do you want for your future? I want to go to a upper secondary school in the south of Sweden, Apelryd. But I don´t know what I want to work with in the future. hur tycker du att din skola är? trivs du? hur är människorna? vilka är skönast? vilka är oskönast? Jag är trött som bara den på Äppelviken. Framförallt för att pojken som krossade mig går i min klass och att det gör ont i hela mig då jag ser honom. Nej jag trivs verkligen inte, jag har aldrig trivts särskillt bra där.
Det finns otroligt mångs sköna männiksor men också otroligt många osköna.Hur går det med kärleken? har du lyckats komma vidare? är det jobbigt när ni träffas? Rätt okänslig fråga må jag säga. Kärleken går inte alls, här finns det ingen jag är intresserad av. Och jag har väl halvt kommit vidare, jag är inte kär i honom men jag är fortfarande hjärtkrossad. Vi går i samma klass och det är förfärligt då vi träffas, jag vill bara dö då jag är i skolan. Hur kan du känna så många fina personer? Som flora tex.? Åh, Flora och jag lärde känna varandra genom Hanna. Hon följde med oss och levde loppan på Gotland i somras, men vi träffades för första gången påväg hem till Hanna. Jag stod och väntade på bussen och så hoppar söta Flora fram och säger " Hej! Hannas Hedvig!" för hon hade tittat på min blogg någongång. Och jag minns att jag tyckte att det var jättesvårt att prata med henne första kvarten eftersom det kändes som om jag känt henne i årtal eftersom jag läst hennes blogg så länge. haha! Hon är så himla mysig hon!

Kyla

Insperationen är bortblåst och jag är lika grå som dagarna.
Jag återkommer imorgon.

Ett farväl för en helg och lite svar del 2

Imorgon kalasar jag i Visby istället för i gamla Bromma. Jag är taggad till tusen!
Jag återkommer på måndag. Pussar till er.

Ett plagg du absolut inte kan klara dig utan? Låt mig tänka på den!
Hur ser din dröm pojke ut ? Han skulle älska att gå runt i gamla stickade tröjor och han skulle ha djupa, vackra ögon. Sen skulle han hemskt gärna kunna vara lite äldre än mig, för jag är trött på omogna pojkstackar.
varför har mollina blogg stängt ner? Hon är lite slö hon bara.
hur fick du reda på vem du var? hur lyckades du bli dig själv? Jag vet nog inte riktigt vem jag är. Jag tror aldrig att man aldrig riktigt får reda på det, man ska söka efter sig själv hela livet.
Hur lång är du? 171,5 cm Har du upplevt äkta kärlek? Jag vet inte. Jag tror inte det. Har du något tips för sömnlösa nätter? Drick varm mjölk med honung, då somanr man.  när starta du din stil? I 7:an
vad andvänder du för smink? Conceler, puder, mascara, eyeliner, ibland rouge och ibland målar jag ögonbrynen. kan du tänka dig att gå ut med äldre killar? Självklart! eller det beror väl förstås på hur gamla?
hej!! jag undrar om du har nått bra tips på hur man får bättre självförtroende, för att jag har ganska dåligt självförtroende när det gäller att våga ha på mig kläder som jag tycker om och sånt. Skit i vad alla tycker, är mitt tips. Folk flinar åt min stil i skolan, lyft bara på nosen och tänk på hur extremt värdelösa de är som inte har något bättre för sig än att hacka på någon som inte vill vara som alla andra.
har du pratat med pojken som du var med tillsammans? Sen han gjorde slut? Nej.
Har ni pratat ut, eller undviker du honom? Han undviker mig.
Har du börjat gilla en ny kille? Ny pojkvän? Nej.
Hur lyckades du ta dig upp på fötter igen? Det har jag ju knappt. Psykologhjälp, halva skoldagar och bra vänner kanske? Har du provat knark? Nej.
Jag såg någon bild på dig när du halsade vodka ur en liters flaska, tror det var du i alla fall, min kompis var taggad i det albumet. Var det du? Hahaha! vaaa...? nej!
Vem är din bästa vännpå hela jorden? Har många fina bästisar. Men utan Hanna Åberg skulle jag nog inte leva.
Jag gillar verkligen din kompis Hanna. Synd att du inte lägger upp fler bilder på henne:/. I all fall undrar jag om du kände berätta lite om er och framför allt henne. Jag har för mig att hon hade en blogg. Jag menar hon du är med på somrarna Hanna är ungefär bäst på jorden. Varje söndag så sitter vi i en park och äter brownies, pratar om livet, får skrattkramper i magen och planerar gotlandsbesök. Hon hjälpte mig som 1000an när Leo precis gjort slut och det känns som om den krisen fick oss att komma så himla mycket närmare varandra. Jag kommer aldrig glömma de där två veckorna vi bodde ensamma i somras, efter dem så kände vi varandra utan och innan ännu mer och vi visste precis allt om varandra. Jag är så obeskrivligt glad över att hon finns. Blogg har hon också ja!

Lite svar del 1 och lite annat


Hoho. Terminens första danspass är avklarat. 3 timmar och mina ben håller på att ramla av tror jag. Mina muskler måste förmultnat över sommaren!

Lite svar:

vad vill du bli när du blir stor, vad vill du göra med ditt liv? Jag vill gå på Apelrydsgymansiet i Båstad, längre vet jag inte.
om du fick leva om ditt liv, är det något du skulle ändra på? något du ångrar att du gjort? eller något du inte gjort som du ångrar! Jag ångrar för allt i världen att jag blev kär och tillsammans med den där pojken.
vad lyssnar du på för musik? Mycket gamalt, mycket Indie och extremt mycket Håkan.
vad är det godaste du vet? Kronärtskocka med smält smör! Åhåh.vad gillar du att titta på för tvprogram/filmer? Jag gillar gamla, romantiska filmer med vackra pojkar. Sen är jag helt galen i serien Mad Men. är du väldigt pratglad och utåtriktad eller kan du känna dig osäker ibland? Klart att jag känner mig osäker ibland...men jag brukar inte låtssas om det. hur gammal är du? 15 år. vad är din favoritfärg? Blå
din absoluta favoritblogg, eller två? Åh.åh det är så många fina! men här och här har ni två riktigt bedårande. är headern gjord för hand och inskannad? Jag var sjuk en dag och extremt uttråkad. (Ja den är gjord för hand). favoritsecondhand i stockholm? Zak vid Odenplan. Där köper jag nästan alla väskor och skor. Är du en sån med många vänner eller några få nära? Hmm...många vänner tror jag. Men jag har få nära också... Din favoritlåt? Varierar men för tillfället så är det allt med Fleet Foxes.
Favoritfilm? Kommer alltid vara "The Notebook". Vad brukar du och dina vänner göra när ni träffas? Det beror helt på vem jag träffar. Träffar jag Molly så köper vi helt klart en 200 grammare choklad var och slappar framför TV:n, träffar jag Alice och Hanna så ligger vi oftast på Alices rum och känner oss lite som "Mean girls". Och träffar jag Hanna Å så sitter vi oftast på fik eller i någon park i timmar och pratar om livet och gemensamma vänner. Jag älskar allt detta! Finaste färgen på nagelacken? Har alltid tyckt röd men nu går alla runt med en väldigt fin mintgrön färg på fingrarna. Den är tjusig tycker jag. Silver eller guld? Guld. Är du nöjd med din kropp? Jag har komplex, precis som de flesta andra. När fyller du år? 14 januari. Vad heter du i efternamn? Boström tråkigt nog. Vad gör dig lyckligast? Sommarnätter och allt som hör till. Vad står högst upp på önskelistan? Dessa. Vad änvänder du för parfym? Åh det är lite olika. Jag skulle vilja ha en speciell perfym som jag alltid har men jag hittar aldrig någon perfekt. Men jag gillar "Light blue".
Kan inte du visa bilder på ditt rum? Ska bli!

!

SLUT PÅ FRÅGESTUNDEN!

Om allt och alltKjol: secondhand, linne: (egentligen en playsuit) från american apparel, skärp: mormors gamla.

DÅ sparkar vi igång en frågestund för det tycker jag är så fasligt kul.
Fråga fråga fråga fråga. Om allt och allt!

Nu faller den från himlen som en trasig ballongKjolen är mammas gamla som jag sytt upp.
Kanske inte den mest spännande outfiten man sett med idag får det duga eftersom att jag har en hammare i huvudet och det känns som om mina armar ska trilla av.
Det var en bra natt i natt.
Nu ska jag träffa Hanna på våran vanliga söndagsträff. Bästa sättet att avsluta veckan på alltså!

Hösthjärta


Jag vet att bilden är bedrövande sne och kappan fann jag igår seconhand för 160 riksdaler. Värt!

Nu väntar jag bara på att löven ska få regnbågens färger och solen en varmare nyans. För även om det sticker lite i hjärtat utav att tänka på hösten så måste jag ju ändå erkänna att det är det vackraste som finns.

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt, jag placera dig i drömmen som jag borde ha glömt.


Dålig bild tagen med dålig iPhonekamera.

Nej tydligen skulle jag åka till Gotland nästa vecka och inte denna. Datum ni vet, man kan inte riktigt håla koll på alla siffror.
Klassresan var i vilket fall en utav de mest underbara upplevelser jag varit med om. Pojken var inte med så allting var hundraprocentigt perfekt. Segling på Västkusten var det. På en stor stor båt. Åhåh.
Nu har jag nyss fikat med Ida. Hon är bäst på jorden ungefär och är som en storasyster för mig.
Ikväll ska jag kalasa och nu vill jag egentligen bara säga trevlig helg på er!

RSS 2.0