Drömmar

Kjol från American Apparel och blusen är mammas för er som undrar.

Nu ska jag baka mig vaniljdrömmar och ikväll blir det kalas. Förhoppningsvis blir båda lyckade.

fortsatt frånvaro

Hängt i parker och ätit ca 5 paket jordgubbar är det enda jag gjort den här veckan, samt räknat ned dagarna till sommarlov.
(Nu fick ni också de klassiska "körsbärsblombilderna", yes).

I'm going where the water tastes like wine

Byxdressen är från början köpt på Primark i London men numera så omsydd att man inte skulle känna igen den. Gud så jag trivs i den.

Här har ni ett hörn till utav mitt rum, i helgen ska spegeln målas gamelvit och sättas upp på väggen. Idag är jag hemma från skolan för att 1) jag är så pollenallergisk 2) jag försov mig 3) jag försöker få de där 46, numera 44, dagarna att gå lite snabbare.
Snart kommer Hanna hit och då ska vi äta glass, jajaja!

Du är så bräcklig, de kommer att krossa dig

Lov som dessa bör inte få ta slut.
46 dagar kvar till sommar, sedan börjar ett enda stort äventyr.

&

Imorgon bitti åker jag till landet för att stanna där hela veckan och bara ta det hur lugnt som helst. Åh herre vad jag förtjänar det här lovet. Det blir alltså ingen som helst bloggning fören tidigast på torsdag men som kompensation för det så lovar jag er massvis med bilder då.
Ha det bästa lovet och ät så jäkla mycket godis ni kan få i er! Hejhejhej så länge.

Lösta problem

Extremt dålig bild, jaaa.

Det känns som om dom här shortsen är sydda för mig, dom hade inte kunnat sitta bättre och färgen är den jag letat efter. JAJAJA. Nu är jag helt redo för sommardagar.

.

Ja det är tyst här, jag vet. Just nu upplever jag den mest hektiska och dödande veckan i mitt liv hittils, så jag får helt enkelt återkomma så snart jag hinner.

Hej

Det är ju helt vansinigt hur obehaglig och sträng jag ser ut i solglasögon.

Klänningen är från topshop och kappan är second hand, solglasögonen är rayban och därmed det dyraste jag någonsin ägt.

Sista delen.

Åt pannkaksfrukost och ska snart ut och driva omkring på stan. Det är det lilla jag har att berätta!
Jag lovar att jag ska kolla upp vad tapeten heter men i vilket fall som helst så kan man beställa den på Alviks Måleri.
Sista delen utav frågestunden.

Har du något motto, isåfall vilket? Nepp.
Favoritfärg? favoritfilm? favoritlåt? favoritserie? Blå, The Notebook (kommer alltid vara), sjukligt svår fråga! men "Blowin in the wind" är ju fin, Mad Men.
Har du någon dålig vana? Jag är rätt slö och gör allt i sista sekund, jag kan lätt bli skeptisk och har stor tendens till att tröttna på precis allting.
Stör du dig på något speciellt? Fjortisar (väsnas på tunnelbanan och blickar en, ush) det är nog det enda jag kan komma på just just nu.
Vad har du på dig när du idrottar i skolan? Mjukisbyxor, sport-bh och t-shirt. Jag önskar att jag kunde se lite mer sportig ut men känner mig helt enkelt extremt obekväm i mjukiskläder när jag är bland folk.
Kan inte du spela in din röst så man för höra hur du låter? Näää...det skulle jag känna mig väldigt obekväm med. Kanske någon gång.
Vad har du för betyg? cirkus 250 poäng.
Favorit ämne i skolan och hatämne? Svenska är favoriten och idrott är hatet.
Vad är det finaste på en pojke? Går inte riktigt att säga, beror helt och hållet på vilken pojke det är...men precis som så många andra flickor så tycker jag att halsgropar och käkben är fina.
Röker du? isåfall hur mycket? Jag röker väldigt sällan, då jag anser att tillfället är tillräckligt festligt.
Hur är det mellan dig och Leo nu? Vi har inte sagt ett ord till varandra på över ett halvår och för att vara ärlig så minns jag honom knappt. 
När brukar du vakna på helger? Mellan 09.00 och 12.00.
Vilken är din favorit app? Jag är totalbesatt utav "Rat on scoter" och "flying cow". Facebook-appen är ju helt klart den mest användbara tillsammans med SL appen. Annars är "Rabble" det värdaste jag varit med om.
Vad gjorde du på Gotland? Jag och min vän Hanna åker dit ganska ofta för att bara vara, gå långa promenader, baka, se på film och träffa en och annan vän.
Hur mycket fixar du ditt hår varje morgon? Inte alls mycket, borstar det och tar i "curlspray" om det behövs.
Väljer du alltid kläderna dagen innan? Är jag pigg och har insperation så gör jag det, den sista tiden har jag bara kastat på mig någonting halvdant och sprungit till skolan med sömn i ögonen.
vad vill du jobba/bli när du blir äldre Ingen aning, framtiden skrämmer mig.

Torsdagsutflykten går till....

...IKEA!! jaaaa! mamma och jag ska shoppa till mitt rum och jag ska köpa massor utav Ikeas Lingsonsaft för att det är det bästa som finns i det här livet!!!

Vårfenomen.
Nu har jag börjat nysa, mina ögon rinner och det kliar i gomen. Hejhej vår och pollenallergi!

En första titt


Nu är inflyttningen gjord och tyvärr är detta det enda jag kan visa från mitt nya älskade rum eftersom att det är ett enda kaos med flyttlådor och byggdamm. Men åh.

Lite svar del 2

Hanna.

Har du några planer för i sommar? Kram! Tänk att det har jag. Åh så jag längtar. Lite sommarplaner: festivaler såsom siesta och P&L, Gotland i massor, Vindö med pappa, segla, Norrland och fjällvandra, Berlin, Skåne.
jag undrar hur mycket du får i månadspeng och om du får pengar när du går och handlar? Jag får 1300 i månaden och därav är det upp till mig hur jag vill spendera dom. Jag får inga extrapengar när jag köper kläder om det inte gäller "viktiga saker" såsom vinterkängor, vinterjackor och sånt.
Frisyrer? 50 tal ser så tantigt ut?? på mej i alla fall.. Tofs har man ju haft vågar man sej på kort?? Twiggy?Men åh jag är ju så dålig på sånt här. Funderar själv på vad jag ska göra åt mitt hopplösa hår.
hej jag bara undrar vart du köper dina bh:ar? känns som att du alltid har nya Så vitt jag vet så har jag bara visat en BH en gång i denna blogg...? haha. Men jag köper dom väl lite här och var när jag hittar sådana som faller mig i smaken.
hej har du något favoritdjur? Katt och rådjur.
vem är din bästa kompis? Hanna och jag är nog så nära varandra man kan bli <3
Hur många läsare har du Cirkus 600-800, ibland mer, ibland mindre.
Har du något drömland du vill åka till eller bo på? På den fronten är jag väldigt "obloggig". Jag vill varken flytta till New York eller Paris, jag bor redan i mitt drömland. London skulle vara fint i något år men Sverige äger.
varför flyttade du ifrån höglandsskolan? Jag var uttråkad och ville få lite omväxling. Jag har fortfarande väldigt bra kontakt med mina vänner från Höglandsskolan.
Vilka är dina favoritartister/band? Bob Dylan, Håkan Hellström, the kinks och massa fler.


Om

Idag hittade jag min balklänning, hur den ser ut får bli en hemlighet tills vidare.
Jag vet att niornas bal är ett töntigt, överkattat jippo men jag tycker att det är ett perfekt slut på det hela. "Hejdå vi ses antagligen aldrig mer!". Det kommer bli fint tror jag.

RSS 2.0