bla bla bla

Det bästa med lov är att man kan äta frukost i en timme, fixa håret och traska runt på stan i all oändlighet. Det är ju nog det bästa som finns, traska runt och bara kolla läget liksom!

Put the blame on mame

Plötsligt slog det mig hur underbart det är med den där galna storbandsjazzen (och den lite lugnare). Här har ni dåra det enda jag lyssnar på numera. Som ni märker är listan extremt kort så om ni vet någon jäkligt bra jazz så skriv det!
(Jag vet att Nate King Cole och Rita Hayworth inte är jazz...men av någon anledning ville jag ha dom där).

Fredag


dags att vinna allt

Nu kommer jag stå där och hugga med armen och se allmänt psyko ut tjugofyra-sju.
Min blogg spårar numera helt och hållet på egofronten. När jag orkar ska jag ta tag i det problemet.
Åh, jag fick ju en fråga om gickr! att bilden bara stod still då du laddade ned den...? åh herre, du frågar helt fel person. Jag är den där typen som trycker på allt för att jag inte har någon aning om var man ska trycka, löser sig alltid.

Going on 17

I söndags var det släktfika, denna underbara 40-talsblus tog min faster med sig från farmors väl bevarade 40 50-talsgarderob. Måste dit och kika själv snart, det sägs ju att hon hade flest och finaste klänningarna bland alla östermalmsflickor på sin tid (Hon påstår det själv i allafall).

Födelsedagsbestyr

Idag fyller som sagt Annie och Alice år, snart åker jag iväg på födelsedagsmiddag och mitt bidrag blir såklart allas favoritkakor; dom största American coocies och chocolate chip cookies jag någonsin sett.
Hoppas ni får en fin lördag, att läsa alla era fina kommentarer gör mig alltid varm i hjärtat. Åh vad jag tycker om er.

Dududu

Fredag, inte för att det känns som om jag förtjänat denna underbara veckodag redan eftersom att jag legat hemma halva veckan...MEN jag tackar ju inte nej.
Snart ska jag gå och köpa en stor godispåse och sen ska jag lägga mig i soffan för att spendera kvällen där. Imorgon fyller världens bästa, finaste, underbaraste Alice och Annie 16. Då blir det kalas må tro! åhåh. Helg.

Möt mig där båtarna rullar in

Tjocktröjan är pappas och kragen/blusen är secondhand, kjolen är från American Apparel.

Lite magi

Som sagt så var det Harry Potter tema i skolan idag. Klockan 07.15 var jag klar och taggade till den bästa HP musik jag kunde hitta.
I skolan spelades det Harry P-musik på varje högtalare, filmerna på alla tv:apparater. Lektionerna bestod utav oseriösa ting såsom "försvar mot svartkonst" osv. Självklart så var hela skolans kvinnor utklädda medans pojkar alltid är jäkligt mycket tråkigare som aldrig klär ut sig, några fanns det såklart, men väldigt få.
För att samla poäng till sina elevhem kunde man leta reda på kvickar som låg gömda på kluriga ställen runt om i skolan och vinna på "kvastrace". Sanna med en kvick dåra!
Alice var Dobby med blodiga fötter.
Jag var en sådandär som ville ta kort med lärarna, det ni!
Matsalen var ju kanske det absolut bästa, något som jag inte kunnat fånga så bra på bild eftersom att den enda ljuskällan kom från stearinljus som stod på borden. Men i vilket fall som helst så var det uppdukat såhär.. Med lärarna där fram och så som det ska va!
Rektor Arne var Dumbeldore vilket kändes helt och hållet superrätt.
Ginny.
Emma.
Efter skolan gick vi hem och dansade lite i Alices kök och gjorde i ordning för kvällens trevligheter, det är ju trots allt inte bara Harry P-dag idag utan också Alla hjärtans dag. En dag som jag helt och hållet föraktar, en klyscha som är till för dom partnerlösa att inse hur ensamma dom är, TYP.
Vi bakade en sockerkaka som var rosa innuti.
Vi satsade helt enkelt på ett så "tjejigt" tema som möjligt, allt går i tonerna rött och rosa. Cupcakes, sockerkaka, mängder av choklad, gelehjärtan och valentine-drinkar. Sen orkade jag inte fota mer, för då klev 12 utav världens bästa personer in genom dörren och det blev ett väldans pussande och kramande och "GLAD ALLA HJÄRTANS DAG".
Åhåh så fin dag.

Hogwarts

Idag är det "Harry Potter dag" på min skola. Jag är något random från Huffelpuff. Det äger.
(Hade nog hellre varit en Slytherin men hittade ingen bra slips). Idag blir nog en bra dag!

Ljus

Hos pappa har jag skapat mig min drömvägg och jag vill gå barbent hela dagarna, längtarlängtarlängtar.
Nu håller jag på att baka världens bästa bröd (som ni kan få recept på senare) och gör sockerfritt äppelmos, söndagar är ju rätt fina ändå, speciellt då man är förkyld.

Ack

Jag stressar och nyser i allt flyttdamm och har verkligen inte tid att blogga. Sjuk är jag också, tjock och trög i hela huvudet. Fy farao alltså!

Du är tom och jag är tom

Om 8 dagar flyttar jag. JAJAJA.
Dagen var fin, nationella gick super och Håkan konsert i april är bestämt.

Hon kunde vara någon annan, någon bättre

Hejhej, hemma hos oss är det flyttkaos. Jag hoppas det gick bra på nationella provet idag alla 9:or.
Sitter och har smått med festivalångest, Emmaboda eller Peace and Love? det är ta mig tusan frågan. Nu kommer ni alla skriva "EMMABODA ÄR FRÄNARE" eller något i stil med det...men tänk såhär: Håkan OCH Mando Diao på P&L. Det är ju nästan så jag börjar gråta vid tanken.

Flyttningsyr

Om 12 dagar flyttar jag här ifrån, wohoo på den. Mitt nya rum kan liknas med en dröm, rosiga tapeter på varje vägg, kristallkrona och lite andra antika grejor som jag fått ta från mormor.
Men dessa 12 dagar kommer vara fruktansvärda med flyttkartonger och nationella prov. Fy tusan, allt på samma gång.
(Mitt hår är en mardröm idag).

`Min älskade "norrlandströja" har hittat hem igen efter en tid hos en vän.
Idag har vi vinteridrottsdag. Guds gåva till Äppelviksskolan, i vart fall om man tar "egen aktivitet". Ni kanske fattar hur mycket/lite aktivitet det blir för mig alltså.
Nu ska jag åka och hänga med Nash.

(Tack för alla fina gymnasieförslag, ni är ju för fina)

RSS 2.0