En stor förändring

Jag kanske borde ha gett er en förvarning, eller åtminstonde en liten pik för nu slutar jag blogga på den här adressen. Jag flyttar nämligen ihop bloggandet med min bästa vän, Hanna. Ni får tycka precis vad ni vill om det hela för jag tror att det kommer att bli hur bra som helst!
På grund utav en viss seperationsångest så kommer denna blogg att finnas kvar, hur uppdateringen blir återstår att se för jag kommer lägga stor vikt vid den nya bloggen. Åh snälla fina ni, följ med mig dit för ni och era kommentarer gör mig alltid på så mycket bättre humör. Bloggen heter (om lite fantasilöst men ack så lätt att komma ihåg) www.hannaohedvig.blogg.se

KLICKA HÄR, KLICKA HÄR, KLICKA HÄR, KLICKA HÄR!

Luffare

Nu lämnar jag Stockholm med min bästa vän och det är just nu som sommaren börjar på riktigt för mig. Till Gotland åker vi (som vanligt), åh jag har längtat.
Hejhejhej på er.

SommarblåJag har alltid haft någonting emot ryggsäckar, för mig är det någonting maskulint och sportfåneaktigt. Jag var till och med en gnutta skeptisk då alla började gå runt med små fjällrävenryggisar (numera gillar jag dem). I vart fall så bestämde jag mig för att packa inför en veckas gotlandsvistelse i en ryggsäck (för bekvämlighetens skull) och rotade då fram denna. En dösliten och alldeles underbar fjällräv som ser ut att ha varit med om mycket. Ah, den här gillar jag. Man känner sig sådär lagom töntig och sportig i den. Jag gillart!

Andra dagen

Andra dagen på mitt sommarlov blev en picknick i Hagaparken men Hanna, Malin + allt möjligt gott. Bästa.
Skolavslutningen var det sorgligaste på väldigt, väldigt länge. Vi grät så att ögonen sved och tillbringade hela natten tillsammans en sista gång.

Snart är jag fri i tio och en halv veckor

Jag kan inte förstå att ett helt år har gått, jag som aldrig trodde att jag skulle kunna ta mig igenom det som varit mitt livs värsta år. Åhåhåh jag är så lycklig!!!!!
Klänningen är från old touch, den är min nuvarande favoritklänning på jorden trots att det är lite svårt att andas i den. Men den är ju så vacker.

och en till

Här är vi, jag och Elliot. Honom har jag känt hela mitt liv och i höst går vi för första gången inte i samma klass längre, inte ens i samma skola, bor inte ens i samma stad. Det känns så himla konstigt och tomt skall jag säga er!
IMORGON BÖRJAR MITT LIVS LÄNGSTA SOMMARLOV.

Om sorgligheter och hjärtelättnad

Nu är jag så gott som frisk (penecelin <3) och i skolan har vi haft niornas dag + hållit högtidstal i klassen. Det "går ut på" att man får en person i klassen som man ska hålla tal till. Vi flickor grät så att vi fick huvudvärk, till och med killarna torkade i smyg hastigt och generat bort tårar som vattnades i deras ögon. Ah, jag skulle för allt i världen inte vilja gå kvar men ack så sorgligt det känns att lämna.
Efter skolan så tog jag och Hanna L oss till stan för lite festivalshopping bestående utav tält, vinglas i plast, spritpennor, engångskameror, tvättservetter + självlysande tejp. LYCKA.
Nu ska jag ringa min bästa vän som jag inte träffat på över en vecka och som vägrar komma hem från Gotland.

Pappsen

Idag fyller pappa år så jag bakade en gudomligt god tårta. Imorgon måste jag gå till skolan (trots sjukdom) och tömma mitt skåp. Åh det gör mig helt galen! tömma mitt skåp, det är äntligen slut på högstadiet.
Tack för alla fina ting ni skrivit, ni får gärna fortsätta i all oändlighet!

Stackars lilla mig

Igår var jag så glad för jag trodde ju att jag var på bättringsvägen men icke!
Inatt vaknade jag upp med någonting som kändes som hundra graders feber och med halsmandlar svullna som äpplen. Japp.
Jag vinner nog i tävlingen om vem som tagit mest penecelin genom åren (Jag vet att det inte är bra, men vad ska man göra då?).
Berätta någonting! Fint, sorgligt - det spelar ingen roll! skriv något litet som jag kan underhålla mig med i min sjuksäng.
Ni är ju så bra på sånt!

I´m really ill and bored, pleace write something nice, sad - whatever you want! I know you´re really good writers.

festivalbonus

Håller på att kika på tält inför sommarens festivaltripp, alla fina jag hittar sparar jag i min satisga "tält" mapp här på datorn. Vi tar oss en titt på mina absoluta favoriter:
Att bo en vecka i en liten röd stuga tackar nog ingen nej till.
Fräsigt värre. Aldrig skulle vi ha svårt att hitta hem bland alla tusentals tält!
Det bekvämaste skulle vara ett tält som är lika stort som ett vardagsrum.
Den absoluta favoriten som jag skulle kunna klippa av mig min ena lilltå för (eller inte, men ni fattar). Så äckligt super BÄST.

Mina Romeos

Bilder från när vi var och såg "Romeo och Julia" förra veckan.

Jag ligger hemma i ganska så hög feber så jag får återkomma. Sådan jäklans otur, nu när man har ledigt och allt!

Skäms

"vilka fina och söta flickor!! Helt perfekt! Vilka fula pojkar.....uääääkkkkk!!! kör på en rocker för fasiken...inge backslick o fluga!!! så ängsligt!!! Var är Molly gick hon inte i din klass???"

Få gånger har jag känt mig så irriterad och illa berörd utav en kommentar. Jag känner dig inte men jag skulle säkert hata dig som tusan om jag gjorde det!
Tackar och bockar över att du tycker att vi flickor var söta men jag måste försvara de stiliga gossarna. "Inge backslick och fluga!!! så ängsligt", är det bal så ska det vara fint, välkammat hår och fluga (som gör en darrig i benen bara för att det är så fint). Aldrig har jag sett dom så stiliga.
Fula till utseendet är dom inte heller, det kanske är din smak som är skev för dom får jävligt mycket haff jämt och ständigt (men men, smaken är som baken).
Ditt förslag "kör på en rocker" är skrattretande fel där jag bor, här finns inte många "rockers" och självklart tycker speciellt jag att det kan vara lite synd ibland, här körs det lite mer på finkammat, eller så kallat backslick. Men jag tycker dom är fina ändå.
Vidrig är du som kan lägga en sådan kommentar när några ansträngt sig så för att se stiliga ut. Fy skäms på dig.
Och nu när jag är så pass uppjagad så blir jag snäppet för irriterad över en sådan mild fråga som "Går inte molly i din klass????".
NEJ, hon går för femtioelfte gången inte i min skola. Vi var klasskompisar som små men till årskurs sex bytte jag skola.

RSS 2.0