Skokärlek

Perfektion för 60 kronor, värt!
(Secondhand).

Lite svar del 1 och sånt

Idag har jag letat runt i hela staden efter ett par jeansshorts, hur svårt kan det vara att hitta ett par som sitter bra? inga shorts blev det men därimot ett par förtjusande skor som ni får se snart.
Och sedan lite svar då:
Hur kommer man över någon man älskar av hela sitt hjärta? Du ska umgås med folk som inte påminner dig om honom, nytt folk som kanske inte ens har en aning om vem han är. Du ska undvika att träffa honom, ta bort honom som vän från facebook, radera numret, radera gamla foton. Helt enkelt delita honom ur hela jäkla systemet. Sen tar det ändå extremt lång, smärtsam tid innan man glömmer helt.
har du några tvångstankar? vilka? Kanske att jag alltid läser på innehållsförtekningen innan jag äter något.
vilken skola väljer du i höst? Kanske den populäraste frågan...APELRYDSSKOLAN, Etisk modedesign, kändes som det mest självklara på jorden efter min visit där. Dock så har jag velat vänta med att berätta eftersom att det skulle bli största fiaskot om jag inte kom in, men det får jag väl ta om det blir så!
finaste färgen att pryda naglarna med? Mörkblått och rött. Just nu är mina naglar sprakandes silverglittriga och det är så fult att jag vill gråta. Målade på det i en ren atack av rastlöshet och hittar nu inget nagelacksborttagning.
kan du inte berätta vilka bloggar du läser och varför du läser just dom? Först och främst söta-saker för att jag älskar att baka, Underbara Clara för att den är så fasligt mysig, Elins för att hon har mitt drömliv och går på min (hoppas hoppas hoppas) framtida skola, Floras för att hon är så söt och snäll och bra, Elsas för att hon är så extremt vacker, Sofias för att den är så förtjusande och sist Hanna för att hon är den bästa människan på jorden.

everyday´s people

Bilder från i höstas.

Det är sorgligt hur fort en helg går. Så extremt fint har vi haft det!! jag vill inte vara hemmaaaa.
.
SLUT PÅ FRÅGESTUND.

Gladaste dagen

Askyvärda poser. Men vad gör man liksom?

Idag är jag så glad att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Detta på grund utav två anledningar:
1. Igår införskaffades Peace and Love biljett BARA för att världensbästabästabästa gud vid namn BOB DYLAN gör ett besök där.
2. Jag och bästa vännen Hanna åker till Gotland ikväll och tillbringar våran helg där. Åh.
Detta var jag ju tvungen att fira med att ha på mig den glittrigaste och tightaste partytoppen. YES!

:

Ah. Det var INTE jag som skrev retard-inlägget om scones som legat uppe inatt.

*

Det är så himla varmt ute. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga liksom! torka på nyheter.

Över staden

Alice är en utav de absolut vackraste personer jag vet, så fotegenetisk att jag inte vet vart jag skall ta vägen.
(När pappa är bortrest passar vi på att klättra runt på taket).

<3

Så fort solen kommer fram så går Stockholm från att vara helt öde till att krylla av massa liv. Så. Himla. Otroligt. Underbart.

Vill allt

Hej hej jätteleendet!

Nu ska jag äta bullar med Cissi.

Summercat

1. Världens underbaraste tröja som ingen kan låta bli att le åt när man ser den är Hannas.
2. En till utav mormors blusar och kjolen är secondhand.

Den största anledningen till tystnaden här är en ond skola som tar livet av mig. Att se fram emot Siestafestivalen, Emmaboda, en tripp till Berlin, norrlandsresa och massa annat onödigt, underbart sommarstrunt får en att orka ta sig igenom det jag kan tänka mig är den värsta tiden utav skolgången. Högstadiehat och pluggångest i de största lass man kan tänka sig.
Men nej, imorgon väntar nationella proven i biologi och brevid mig ligger en 416 sidor tjock bok som skall pluggas in i mitt döda huvud! YES.

Sommarlängtan

En till anledning att längta ihjäl sig för sommaren är att jag nu funnit en perfekt bikini. Det kan jag säga er är jäkligt svårt eftersom att jag aldrig hittar en bikini som sitter bra på både underdelen och överdelen med tanke på att jag har betydligt fetare rumpa än vad jag har tuttar.
Topshop i London för 25 pund tror jag. Det var den värd!

London

London utforskades tillsammans med min mor, en av hennes bästisar Anne och hennes dotter Fia. Det är så att Fia föddes prick nio månader senare än mig bara för att Anne blev så lockad att skaffa barn då hon träffade bebis Hedvig. Skulle därför stolt kunna säga att det är min förtjänst att hon finns!
I vart fall:
Vid 12 tiden kommer vi äntligen fram, trötta som in i helskotta och tar oss till världens bästa brunchställe där alla råvaror kommer från en och samma ekologiska gård. På nedervåningen finns dessutom en färgglad liten liten mataffär.
I Noting Hill hade våren kommit.
För det mest gick vi i affärer och på små gömda gator eftersom att varken jag eller mor min tycker att saker som Big Ben är det minsta intressanta. Jag köpte ett par nya Docs, bruna, och var totalt nyförälskad i dem (det är jag fortfarande).
Jag har sett ut ganska mycket såhär utan att frysa.
I fredags gick vi på musikal, Londons grej liksom.
Dirty Dancing. Åh så fin den var! om ni åker till London så är det ett måste, helt seriöst!
Varför har vi inte stora, fina parker i Stockholm?
I Lördags gick vi på Harrods för att dricka te.
Jag hade "the time of my life" så att säga (höhö). Nej men seriöst, det var det underbaraste jag ätit.
Vi köpte med oss jäkligt mycket gudomligt te.
Kikade bland alla parliner, tårtor och marsipanfigurer.
Sista dagen gick vi på något fotomuseum och sen sa vi tack och hej till London och for hem till vintern igen.

Sjömanskoftan

Världens bästa kofta köpte jag för ca 100 kronor på primemark. Värt! trots att primark var det vidrigaste ställe jag sett.

Semlans dag

Jag hoppas ni har tryckt i er lika många semlor som jag idag för att fira 1. Fetisdagen 2. Internationella kvinnodagen. Egentligen borde jag väl ätit pannkakor också eftersom att det DESSUTOM är pankaksdagen, herre! (men den firas ju inte i Sverige så det är ju inte så noga).
Ni hittar världens bästa semel-recept på den här underbara bloggen!

I´m into something good
Nej jag dog inte i någon tragisk flygolycka, här är jag och munter som bara den! (trots att det inte syns på bilderna). Ny topp har jag som egentligen är en body, köpt i London och ÅH; min absoluta favoritstad. Bilder kommer snart!

Vårvindar

Det känns som om våren har kommit till Stockholm (antagligen tillfälligt...men ändå) vilket sätter igång alla jag-vill-ha-sommar-här-och-nu-annars-dör-jag känslor och därför går jag igenom alla mina sommarkläder och dör av längtan till att kunna se ut lite såhär.

Imorgon bitti far jag iväg till London och kommer hem på söndag. Så med detta säger jag hej svejs för några dagar!

RSS 2.0